Pakovanje robe i zaštita robe pri utovaru i transportu

Kompanija General Logistic se bavi transportom robe na evropskom i svetskom nivou. Uspešno ispunjavamo sve zahteve naših klijenata. Naši prioriteti su: zadovoljstvo klijenata uslugom, bezbedan, efikasan i brz transport robe do krajnje adrese.

Bezbednost u pogledu transporta robe je naš imperativ. Za to je presudno pre svega adekvatno vozno sredstvo ali i sam proces utovara odnosno istovara robe. Za te potrebe, sa ponosom možemo da kažemo da posedujemo vozna sredstva za sve vrste robe, kao i adekvatnu opremu i mehanizaciju za istovar/utovar robe ili demontiranje/montiranje (najčešće u slučaju nameštaja).

Kako bi se bezbednost transporta robe značajno unapredila, u okviru naše usluge uključili smo i ambalažu odnosno pakovanje robe. Za potrebe naših klijenta u prilici smo da vam ponudimo sve vrste ambalaža, različitih materijala, dodatnih proizvoda za zaštitu robe pri transportu, folija, kesa i još mnogo toga.

Pakovanje robe

Svaka roba pri transportu zahteva poseban vid osiguranja zarad sigurnog prevoza. Na listi naših klijenta se nalaze i mnoge kulturne institucije, čije smo umetničke vrednosti bezbedno prevezli do mnogih evropskih i svetskih gradova.

Za nas nije prepreka vrsta robe koju je potrebno adekvatno upakovati i efikasno transportovati. Trudimo se da klijentima bude dostupna adekvatna ambalaža koja je u skladu sa svojstvom same robe i koja je štiti tokom transporta kako od lomljenja tako i od propuštanja vlage. Do sada smo prevezli između ostalog, nameštaj, umetničke vrednosti, antikvitete, prehrambene proizvode, sefove banaka, pokućstvo, lomljive proizvode i drugo.

U našem voznom parku nalaze se moderna vozila, opremljena za transport različite vrste robe.

Ponosni smo na uspešnu saradnju sa mnogim proizvođačima ambalaža što u velikoj meri čini našu uslugu kvalitetnijom.

Ukoliko je potrebno skladištiti robu na određeno vreme, za te potrebe, klijentima nudimo naše magacine koji su adekvatno opremljeni za skladištenje različite vrste robe i imaju nadzor 24h. To vam omogućava da u svakom momentu pratite status vaše robe.

Na našoj listi zadovoljnih korisnika se nalaze i mnoga fizička lica čiju smo robu bezbedno i u najkraćem mogućem roku transportovali vodnim saobraćajem.

Zahteve i upite nam možete uputiti svih sedam dana u nedelji. Kompanija General Logistic vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana.