Usluga skladištenja robe pre, tokom i posle transporta robe na kraći ili duži period

U cilju unapređenja naših usluga i zbog potreba klijenata, ponudili smo još dodatnih usluga u okviru transporta robe.

Među njima je i usluga skladištenja robe. Za ove potrebe kompanija General Logistic vam nudi posebna skladišta koja imaju nadzor 24 h. To omogućava klijentima da u svakom momentu imaju uvid u status njihove robe. Naša skladišta su različite kvadrature i adekvatno opremljena za čuvanje razne vrste robe. Trudili smo se da naše objekte kompletno opremimo zbog obezbeđenja robe koja se skladišti od vlage, habanja, eventualnog lomljenja i slično.

Do sada smo uspešno ispunili zahteve klijenata u pogledu skladištenja prehrambenih proizvoda, nameštaja, umetničkih vrednosti, poslovne arhive i još mnogo drugih proizvoda. Na našoj listi su mnoga pravna ali i fizička lica čiju smo robu na bezbedan način skladištili a kasnije transportovali do krajnje destinacije.

Pakovanje robe i zaštita

Pre svakog skladištenja, ponudili smo našim klijentima i adekvatno pakovanje robe. Za potrebe naših klijenta u prilici smo da ponudimo sve vrste ambalaža, različitih materijala, dodatnih proizvoda za zaštitu robe pri transportu, folija, kesa i još mnogo toga.

Takođe, nudimo prevoz do skladišta našim voznim sredstvima. Sa ponosom možemo da kažemo da posedujemo vozna sredstva za sve vrste robe, kao i adekvatnu opremu i mehanizaciju za istovar/utovar robe ili demontiranje/montiranje (najčešće u slučaju nameštaja).

Skladištenje robe

Kada je reč o organizaciji transporta robe, uvideli smo da je jako važno klijentima i skladištenje robe na neko vreme. Gotovo u svakoj organizaciji transporta robe, imali smo zahtev i za skladištenjem. Zato smo se potrudili da naše magacinske prostore prilagodimo svim zahtevima klijenata i modernizujemo ih. Upotreba softvera nam omogućuje da efikasno organizujemo prostor za skladištenje, regulišemo temperaturu, organizaciju same robe koja se skladišti i drugo.

Tokom skladištenja robe, nudimo vam i nekoliko dodatnih usluga poput pakovanja, sortiranje, etiketiranja, redovnu kontrolu statusa robe i slično. Naša skladišta poseduju najmodernije sigurnosne sisteme koji dodatno unapređuju bezbednost robe.

Snosimo svu odgovornost za slučaj potencijalne štete a vašu robu možemo dodatno osigurati kod osiguravajućih kuća. Naš cilj je zadovoljstvo klijenata, bezbednost robe i efikasna usluga.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti svih sedam dana u nedelji. Kompanija General Logistic vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana.