Medjunarodni transport robe za ceo svet

Pored velikog uspeha u transportu robe unutar granica Srbije, kompanija General Logistic Bgd potvrđuje uspeh i u medjunarodnom transportu robe. Dosadašnje iskustvo je doprinelo da budemo dobro upoznati sa medjunarodnom transportnom mrežom u svim vidovima saobraćaja, poput drumskog transporta robe, železničkog transporta robe, vodenog transporta robe i avio transporta robe.

Naša saradnja na međunarodnom nivou sa evropskim i svetskim operaterima je veoma bliska, što nam omogućava da pružimo kvalitetnu i efikasnu uslugu transporta robe. Saradnja sa lučkim operaterima evropskih i svetskih luka, kao i sa avio operaterima za robni saobraćaj je samo osnažila našu uslugu u pogledu transporta robe. Zato sa ponosom možemo da kažemo da smo lideri u pogledu efikasne organizacije multimodalnog transport robe. Udaljenost neke zemlje od Srbije nije prepreka, već se trudimo da našu uslugu ostvarimo na najbolji mogući način.

Usluga transporta robe podrazumeva kvalitetnu organizaciju transporta, što podrazumeva odabir najekonomičnije a pri tome i najbrže rute. Takođe, svojim klijentima nudimo utovar i pakovanje robe u adekvatnu ambalažu, demontažu odnosno montažu, kao i istovar na krajnjoj adresi.

Medjunarodni transport robe

Medjunarodni transport robe

Za medjunarodni transport robe, neophodne su i posebne dozvole, koje blagovremeno pribavljamo za sve naše klijente. Upoznati smo sa svim carinskim procedurama i troškovima o čemu redovno informišemo naše klijente.

Organizujemo prevoz različitih vrsta robe poput umetničkih vrednosti, sefova banaka, opasnih materija, proizvoda različitih vrsta, specijalnih tereta, rasutog tereta i drugo.

Bezbednost robe je za nas takođe prioritet zato i nudimo našim klijentima osiguranje robe u transportu.
Postoji više načina da se vaša roba preveze do neke svetske destinacije. Nekada je potrebno uključiti jedan vid saobraćaja, dok je u nekim slučajevima efikasnije organizovati multimodalni prevoz robe i uključiti više vidova saobraćaja. Takođe, ukoliko roba klijenta ima manju količinu, u tom slučaju organizujemo takozvani zbirni transport robe sa drugim srodnim robama. Tada klijent nije u obavezi da plati najam celokupnog kontejnera ili uopšte voznog sredstva, već se troškovi usklađuju sa količinom robe koja se prevozi.

Ukoliko i vi imate potrebu da robu prevezete do neke svetske destinacije, kompanija General Logistic Bgd Vam stoji na raspolaganju. Sve vaše zahteve i pitanja nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Naše usluge su vam dostupne tokom cele godine.