Transport robe obavljamo na celoj teritoriji Amerike

Transport robe AmerikaU najvećem broju slučajeva, za transport robe do Amerike, organizovan je multimodalni vid transporta. U tom smislu, uključeni su operateri više vidova saobraćaja poput avio transporta robe, drumskog transporta robe i kontejnerskog transporta robe.

Saradnja sa operaterima je u velikoj meri unapredila naš kvalitet usluge u doprinela da naša usluga bude konkurentna na tržištu.

Poverenje su nam do sada najviše ukazala domaća i strana pravna lica. Lista robe koju smo transportovali je raznolika. Do sada smo prevozili prehrambene proizvode, voće i povrće (sveže i smrznuto), metalne proizvode, tekstilne proizvode, poslovnu arhivu i drugo.

TRANSPORT ROBE AMERIKA – DODATNE USLUGE

Upoznati smo sa svim carinskim procedurama i troškovima u pogledu transporta do Amerike i obratno. Sve te informacije dostavljamo klijentima balgovremeno, kako bi bili informisani i pre samog transporta.

Na našoj listi zadovoljnih klijenata su i fizička lica koja su imali zahtev za prevoz robe različite vrste. Najčešće smo imali zahteve za transport nameštaja, umetnina, antikviteta, kućnih ljubimaca i slično. Kada je reč o prevozu nameštaja, klijentima smo pomogli i u pogledu demontiranja a kasnije i montiranja nameštaja.
Za svu robu koju transportujemo, klijentima nudimo osiguranje robe.

Sve vaše zahteve i upite u pogledu transporta robe do Amerike, možete nam uputiti u bilo koje doba dana. Naš tim ljudi vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.