Transport robe do Ajdaha

U počecima poslovanja, naš tim ljudi se trudio da uspešno pokrije teritoriju Srbije, regiona i evropskih zemalja u pogledu transporta robe. Vrlo brzo, dobili smo zahteve klijenata za transport robe do Amerike. Za našu kompaniju General Logistic poseban izazov je bio transport robe do ove zemlje. Udaljenost zemlje i njenih saveznih država za nas je bio važan zadatak, koji smo sa uspehom ispunili.

Sa ponosom možemo reći da smo do sada robu transportovali do svih 50 saveznih država SAD. Za potrebe pravnih i fizičkih lica iz naše zemlje i inostranstva, robu smo na veoma uspešan i ekonomičan način transportovali do savezene države Ajdaho, koja se nalazi u severozapadnom delu SAD. U najvećoj meri, roba je transportovana do glavnog grada Ajdaha (Bojzi).

Za transport robe do ove zemlje, organizovan je multimodalni vid prevoza tj.kombinovani transport robe gde su uključeni kontejnerski transport robe kao i drumski transport robe. Kako bi se roba na što efikasniji način dopremila do teritorije savezne države Ajdaho, angažovani su operateri više vidova saobraćaja. Takođe, pored kontejnerskog i drumskog transporta, moguće je organizovati i avio transport robe u zavisnosti od brzine dostave i težine robe. Na kvalitet naše usluge u velikoj meri je uticala bliska saradnja sa operaterima na međunarodnom nivou. Na ovaj način, procedura dopremanja i transporta robe je znatno pojednostavljena.

Za Ajdaho smo uglavnom transportovali sledeće vrste robe: nameštaja, prehrambenih proizvoda, čaja, mašina različitih gabarita i tipova, auto delova i još mnogo toga.

Pre samog transporta robe i pripreme za utovar, veoma često su klijenti koristili našu uslugu skladištenja robe. U te svrhe, u prilici smo da Vam ponudimo naša skladišta na više lokacija u Srbiji. Sva naša skladišta su adekvatno opremljena za čuvanje robe različite vrste.

Bezbednost robe u transportu je jedan od kljucnih stvari na šta posebno obraćamo pažnju. U tom smislu, klijentima nudimo bezbedan utovar robe. U te svrhe posedujemo svu neophodnu mehanizaciju i opremu. Takođe, zarad bezbednosti robe, klijentima nudimo i različite vrste ambalaža koje su usklađene sa vrstom robe koja se transportuje. Za svu robu nudimo osiguranje robe kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Takođe, snosimo finansijsku odgovornost u slučaju štete nastale tokom transporta robe.

Naš stručni tim je veoma dobro upoznat sa carinskom procedurom za transport robe do savezne države Ajdaho, kao i do drugih saveznih dražava SAD. Upoznati smo sa carinskim troškovima i redovno informišemo klijente u pogledu ovih informacija.

Izvoz i uvoz na relaciji Srbija-Amerika je u porastu. Svedok te činjenice je i naša kompanija General Logistic, koja u poslednjih godinu dana beleži preko 3.000 zahteva klijenata za transport robe do Amerike.
Nadamo se da ćete nam i vi ukazati poverenje. Stručni tim vašeg kargo partenera General Logistic vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana, za sva pitanja i nedoumice.