Transport robe do Ajove

Transport robe smo do sada izvršili do svih 50 saveznih država SAD. Na toj listi nalazi se i država Ajova. Do ove zemlje smo za potrebe mnogih fizičkih lica iz Srbije i Amerike, transportovali nameštaj, arhivu, umetničke vrednosti, posmrtne ostatke i drugo. Takođe, na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se i mnogi privrednici čiju smo kvarljivu robu na brz i efikasan način transportovali do Ajove i drugih saveznih država Amerike.

Tokom poslovanja, uvideli smo veliki porast međunarodne trgovine između Srbije i Amerike. Iz tog razloga, trudili smo se da ponudimo kunkurentnu, efikasnu i pre svega ekonomičnu uslugu transporta robe na ovoj relaciji.

Ajova se nalazi u centralnom delu SAD i najčešće smo robu transportovali do njenog glavnog grada (DE Mojna)
Za transport robe do ove zemlje, najčešće je organizovan kombinovani vid prevoza. Za transport robe do teritorije savezne države Ajove, angažovani su operateri više vidova saobraćaja za drumski i vodeni transport robe. Pored drumskog transporta robe i vodenog transporta robe, po mogućstvu se angažuje i avio transport robe ukoliko kratak rok isporuke u pitanju.

Za transport robe do saveznih država Amerike, našim klijentima je bila omogućena usluga skladištenja robe na kraći ili duži period u zavisnosti od datuma utovara.

Deo naše usluge i jedna od primarnih stvari je bezbedan utovar robe. Takođe, pored utovara, nudimo i zaštitu robe u samom transportu. Zaštita robe pogotovo na veće razdaljine je prioritet da bi se sprečile bilo kakve štete na samoj robi kao i iz bezbednosnih razloga. Za svu robu koju transportujemo, klijentima savetujemo da je dodatno osiguraju kod ovlašćenih kuća. Time smanjujemo svaki dodatni trošak klijenta ukoliko dođe do neke havarije ili štete u transportu.

Upoznati smo sa carinskom procedurom za transport robe do Ajove, za šta obezbeđujemo kompletnu carinsku dokumentaciju. Upoznati smo sa carinskim troškovima o čemu se klijenti redovno obaveštavaju.

Za sve nedoumice i pitanja, stojimo Vam na raspolaganju svakog dana u nedelji, tokom cele godine.