Transport robe do Alabame

Sa ponosom možemo reći da smo u dosadašnjem poslovanju uspešno obavili transport robe do Amerike i do svih njenih saveznih država, pa i Alabame.

Porast međunarodne trgovine u celom svetu a i između Srbije i Amerike je bio podstrek za nas da ponudimo konkurentnu i kvalitetnu uslugu transporta robe. Zato se na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze fizička i pravna lica iz zemlje i inostranstva. Transport robe do Alabame vršimo na bezbedan, ekonomičan i efikasan način. U stanju smo da transportujemo bilo koju vrstu robe, a među njima su i poslovne arhive, kućni ljubimci, prehrambeni proizvodi i drugo.

Do Alabame smo najčešće robu transportovali do Birminghejma, kao i do njenog glavnog grada Montgomerija.
Za transport robe na veće razdaljine, odnosno na drugi kontinent, najčešće je organizuje multimodalni vid transporta robe odnosno kombinovani transport robe. Ukoliko se odlučimo za kontejnerski transport robe odnosno, vodeni transport robe, potrebno je robu drumskim transportom dopremiti do luke gde se utovara na brod. Obično klijenti robu preuzimaju na domaćem lučkom terminalu kada brod stigne do Amerike. Za potrebe pojedinih klijenata, roba je transportovana i avio saobraćajem, što zbog povoljne cene i kratkog roka isporuke, što zbog želje klijenta. Za kvalitet naše usluge u velikoj meri presudna je do sada bila bliska saradnja sa operaterima na međunarodnom nivou iz svih vidova saobraćaja.

Do sada su klijenti uglavnom skladištili robu pre samog transporta na kraći ili duže period. U zavisnosti od želje i potrebe klijenata, možemo im ponuditi skladištenje robe na period koji oni izaberu. Naše skladište može da primi velike količine robe, kao i vangabaritne mašine…

Bezbedan utovar robe vršimo specijalnom mehanizacijom. Pakovanje robe u zaštitne ambalaže tokom boravka u skladištu i za vreme transporta značajno smanjuje mogućnost da se robe ošteti u transportu ili nastane havarija nad istom. Robu takođe možemo osigurati za Vas kod ovlašćenih osiguravajućih kuća.

Upoznati smo sa carinskom procedurom za transport robe do Alabame, kao i do drugih saveznih dražava SAD. Upoznati smo i sa kompletnim carinskim troškovima o čemu redovno informišemo klijente.

Za sve vaše upite i zahteve, stručni tim vašeg kargo partenera General Logistic, vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.