Transport robe do Arizone

General Logistic je u dosadašnjem poslovanju pokazao veliki uspeh i konkurentnost kada je reč o transportu robe do Amerike. Do sada smo ispunili zahteve klijenata za transportom robe do svih 50 saveznih država. Na toj listi se svakako nalazi i Arizona.

Do Arizone smo najčešće prevozili lične stvari fizičkih lica, nameštaj, poslovnu arhivu mnogih kompanija kao i proozvode različite vrste za potrebe pravnih lica iz Srbije i Amerike. Robu smo najčešće transportovali do Finiksa i Tusona.

Do zemalja Amerike, odnosno Arizone, roba se može transportovati na dva načina. Kombinovani transport robe u koji su uključeni drumski transport robe i kontejnerski odnosno vodeni transport robe su najčešća dobitna kombinacija. Pored multimodalnog transporta robe, moguće je transportovati robu i avio saobraćajem, pri čemu cena varira od težine robe koja se šalje i njenih gabarita.

Ukoliko je neophodno, klijentima možemo da ponudimo i uslugu skladištenja robe na kraći ili duži period, za manje ili veće gabarite robe. Naša skladišta su dobro opremljena i sigurna od bilo koje krađe ili provale. Naša skladišta se nalaze širom Srbije i dostupna su Vam u svakom trenutku.

Pored usluge skladištenja robe, možemo Vam ponuditi i bezbedan utovar robe kao i zaštitu robe u samom transportu, utovaru ili u skladištu. Posedujemo specijalne ambalaže u vidu zaštitnog zida za sve gabarite.

Za Vas možemo organizovati i prikupljanje kompletne carinskom dokumentacije kao i da Vas upoznamo sa svim procedurama koje treba ispoštovati da bi roba stigla bezbedno do Amerike, odnosno Arizone. Bićete upućeni u sve carinske troškove pre samog početka organizacije transporta robe.

Vaš kargo partener General Logistic vam stoji na raspolaganju za sve vaše zahteve i pitanja u vezi sa transportom robe do Arizone.