Transport robe do Arkanzasa

U poslednjih godinu dana General Logistic beleži 34 zahteva za transportom robe do Arkanzasa. Ova savezna država SAD se nalazi u južnom delu. Zahteve za transportom robe do ove zemlje, uputili su nam uglavnom fizička lica za čije smo potrebe transportovali lične stvari ili dokumenta do Arkanzasa.

Udaljenost ove zemlje predstavlja dodatni izazov, napraviti najekonomičniju rutu i racionalizovati troškove da bi krajnja cena prema klijentu bila konkurentna. Cilj nam je bio da se i ova savezna država SAD nađe na listi zemalja do kojih smo uspešno transportovali robu. Iako broj zahteva nije bio tako veliki, trudili smo se da svakom klijentu ispunimo sve uslove. Roba je na bezbedan, brz i efikasan način transportovana do Arkanzasa.

Do ove zemlje kao i do većine saveznih dražava SAD, organizovan je multimodalni vid transporta robe odnosno kombinovani transport robe. U tom smislu, angažovani su operateri u više vidova saobraćaja, odnosno, drumski transport robe, kontejnerski transport robe kao i avio transport robe.

Ukoliko je neophodno klijentima pre samog utovara nudimo uslugu skladištenja robe na duži ili kraći period u zavisnosti od dogovora sa klijentom i rokova koji su zadati za isporuku robe na krajnju destinaciju. U te svrhe, posedujemo skladišta za čuvanje robe različite vrste.

Deo naše usluge podrazumeva bezbedan utovar robe pre samog transporta. Pakovanje robe u različite vrste ambalaža koje su usklađene sa vrstom robe koja se transportuje dodatno osigurava robu u samom transportu tj.tokom transporta da bi se izbegle bilo kakve havarije i štete na robi. Za svu robu nudimo osiguranje kod osiguravajućih kuća. U slučaju štete nastale tokom transporta robe do teritorije Amerike, bićete osigurani.

Tokom našeg poslovanja, upoznali smo se sa svim carinskim procedurama za uvoz robe u Ameriku, kao i sa carinskim troškovima koji nastaju. Naše klijente redovno informišemo u pogledu svih ovih informacija.

Ukoliko i vi imate potrebu za transportom robe do Arkanzasa, vaš kargo partener General Logistic vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.