Transport robe do Ilinoisa

General Logistic je u dosadašnjem poslovanju pokazao veliki uspeh i konkurentnost kada je reč o transportu robe kako unutar granice Srbije tako i u medjunarodnom transportu. Poseban izazov je bila ponuda naše usluge transporta robe na teritoriji Amerike. Prvi zahtev za transport robe do ove zemlje odnosio se na saveznu državu Ilinois. Sa ponosom možemo reći da smo samo u poslednje dve godine imali preko 30 zahteva klijenata za transport robe do savzne države Ilinois a u najvećoj meri do Čikaga. Imajući u vidu veliki broj srpskih državljana koji žive u Čikagu u najvećoj meri smo za potrebe fizičkih lica transportovali nameštaj, vozna sredstva, bicikle, auto delove, tekstilne proizvode, prehrambene proizvode i još mnogo toga. Za potrebe pravnih lica transportovali smo poslovnu arhivu i poslovni inventar, različite vrste metalnih proizvoda, mašina, smrznutog i svežeg voća i povrća, med i drugo.

Do Ilinoisa se roba transportuje u vidu multimodalnog transporta robe. Angažovani su više varijanti transporta robe, kao što su avio transport robe, drumski transport robe i vodeni transport robe.

Na kvalitet naše usluge u velikoj meri je uticalo iskustvo u transportu robe na celoj teritoriji Amerike. Na ovaj način, procedura dopremanja i transporta robe je znatno pojednostavljena. Time je i naša usluga transporta robe do Ilinoisa okarakterisana kao najbrža i najekonomičnija.

Ukoliko Vam je potrebno skladištenje robe na kraći ili duži period, za manje ili veće prostore, odnosno kubikaže, možemo Vam ponuditi uslugu skladištenja robe u jednom od naših magacina.

Deo naše usluge podrazumeva i bezbedan utovar robe na samom početku transporta. Da bi roba bila transportovana bezbedno, bez rizika od havarija i štete, klijentima nudimo i različite vrste ambalaža koje su usklađene sa vrstom robe koja se transportuje u cilju zaštite robe od udaraca u samom transportu. Vašu robu možemo dodatno osigurati ukoliko se transportuju lomljive stvari ili stvari visoke vrednosti.

Naš stručni tim je veoma dobro upoznat sa carinskim procedurama za ulazak robe u Ilinois, odnosno Ameriku i za Vas pripremamo kompletnu carinsku dokumentacija.

Vaš kargo partener General Logistic vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana za sve vaše zahteve i pitanja u vezi sa transportom robe do Ilinoisa i njegovih gradova poput Čikaga, Springfilda i drugih.