Transport robe do Indijane

Transport robe do Amerike je sve više tražena usluga. Tokom dosadašnjeg poslovanja, ponudili smo uslugu transporta robe do svih 50 saveznih država Amerike. Među njima je i savezna država Indijana. Do Indijane smo u najvećoj meri transportovali robu za potrebe fizičkih i pravnih lica. Udaljenost ove zemlje i njen geografski položaj u okviru SAD za nas nije bila prepreka već zadatak koji smo na efikasan način ispunili.

Pored nameštaja i drugog pokućstva, do Indijanopolisa, glavnog grada savezne države Indijane smo transportovali i kućne ljubimce, različite poljoprivredne mašine kao i gradjevinske mašine i druge proizvode.

Za transport robe do ove zemlje, isključivo je organizovan multimodalni vid transporta odnosno, kombinovanje više vidova transporta zbog same udaljenosti. Najčešće se odlučujemo za kombinaciju drumskog transporta robe sa kontejnerskim transportom robe, ali se pored toga može koristiti i avio transport robe kojim se robe znatno brže dostavi do željene adrese. Naš stručni tim je vrlo dobro upoznat sa transportnom mrežom i vrlo dobro poznaje najbrže rute za transport do teritorije Amerike. Kako bi se roba na što efikasniji način dopremila do Amerike, odnosno teritorije savezne države Indijane, uključeno je više operatera.

Posebna prednost naše usluge je i to što u našem asortimanu posedujemo različita skladišta za čuvanje robe. Gotovo svi naši klijenti su koristili našu uslugu skladištenja robe.

Na vrhu liste naših prioriteta je bezbednost robe koju transportujemo. U tom smislu, klijentima nudimo utovar robe sa profesionalnim operativcima za volanom viljuškara, odnosno profesionalnim radnicima ukoliko se robe ne može utovariti viljuškarem, nego ručno. Da bi roba tokom transporta bila bezbednija od havarija, nudimo dodatnu zaštitu robe pre samog utovara. Osiguranje robe kod osiguravajućih kuća je još jedan vid zaštite robe u samom transportu, koji Vam garantuje refundaciju troškova u slučaju štete.

Pored transporta robe do Amerike, nudimo kompletnu izradu carinske dokumentacije i carinsko posredovanje. O troškovima carine ćete biti obavešteni kada se dostavi kompletan spisak stvari koje se transportuju.

Ukoliko i vi imate potrebu da na efikasan i najbrži mogući način transportujete robu do teritorije Amerike i njenih saveznih država poput Indijane, stručni tim vašeg kargo partenera General Logistic vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.