Transport robe do Jute

Na listi zemalja do kojih smo organizovali transport robe se nalazi se i Juta. Reč je o saveznoj državi SAD koja se nalazi na zapadu ove zemlje. Nakon dobijanja prvih zahteva klijenata za transportom robe do Jute, trudili smo se da budemo što efikasniji i ponudimo kvalitetnu uslugu uz konkurentnu cenu. Tokom prethodne godine imali smo 12 zahteva za transportom robe do ove zemlje. U najvećoj meri, poverenje su nam ukazala fizička lica.

Do Jute smo transportovali lične stvari fizičkih lica, pokućstvo, tekstilne proizvode i proizvode od gume.

Kako bi se transport robe do Jute obavio na što efikasniji način, ostvarili smo saradnju sa operaterima iz različitih vidova saobraćaja na međunarodnom nivou. To je u velikoj meri doprinelo da naša usluga bude kvalitetnija i prepoznatljiva.

Kada je reč o organizaciji transporta robe do Jute, najčešće smo organizovali multimodalni vid saobraćaja. U te svrhe angažovani su drumski i avio operateri kao i operateri za vodeni transport robe.

Pored organizacije i utvrđivanje detaljnog plana puta, deo naše usluge je i pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar robe, osiguranje robe…

Takođe, klijentima nudimo i uslugu skladištenja robe na ugovoreno vreme. U te svrhe posedujemo moderno opremljena skladišta sa 24h video nadzorom.

Imajući u vidu da roba koja se prevozila do Jute nije bila u većoj količini, najčešće smo organizovali takozvani zbirni transport robe. To podrazumeva da se roba transportovala zajedno sa srodnom robom drugih klijenata pri čemu je cena najma bila određena u skladu sa količinom robe.

Za svu robu klijentima nudimo kompletno osiguranje robe kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima koje propisuju institucije ove zemlje, a za Vas sređujemo kompletnu carinsku dokumentaciju.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana. Vaš kargo partner General Logistics vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.