Transport robe do Kolorada

Cilj naše kompanije je ponuda usluga transporta robe na američkom tržištu, dok je poseban motiv bio da ponudimo uslugu transporta do svih 50 saveznih država SAD. Na našoj listi destinacija do kojih smo transportovali robu nalazi se i Kolorado.

Do ove zemlje smo za potrebe mnogih fizičkih lica transportovali pokućstvo, umetničke vrednosti, kućne ljubimce i drugo. Takođe, na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se i privrednici čiju smo robu na brz i efikasan način transportovali do Kolorada i drugih saveznih država Amerike.

Uvidevši tokom poslovanja veliki porast međunarodne trgovine između Srbije i Amerike, trudili smo se da ponudimo kunkurentnu, efikasnu i pre svega ekonomičnu uslugu transporta robe na ovoj relaciji.

Za transport robe do Kolorada, u zavisnosti od gabarita robe kao i njene težine i roka isporuke, može koristiti više vidova transporta, odnosno drumski transport robe, kontejnerski transport robe i avio transport robe.

Za transport robe do saveznih država Amerike ili neke druge destinacije, ukoliko Vam je potrebno, možemo za Vas organizovati skladištenje robe na duži period ili na samo par dana ili jedan dan, u zavisnosti datuma utovara i polaska… Naše skladište možete koristiti i u slučaju da Vam je potrebno da izbacite stvari na mesec dana ili više iz stana da bi ste ga renovirali itd…

Za svu robu koju transportujemo nudimo osiguranje robe kod osiguravajućih kuća ukoliko klijent ima želju za dodatnim osiguranjem.

Naš stručni tim je veoma dobro upoznat sa carinskom procedurom za transport robe do savezne države Kolorado, kao i do drugih saveznih dražava SAD. Upoznati smo sa carinskim troškovima o čemu informišemo klijente na vreme i bez dodatnih iznenađenja u vidu menjanja cena odnosno rasta cene usluge carinjenja.

Ukoliko i vi imate potrebu za transportom robe do Kolorada, stručni tim vašeg kargo partnera General Logistic vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.