Transport robe do Masačusetsa

Poseban zadatak za našu kompaniju General Logistic je bila ponuda kvalitetne usluge transporta robe na celokupnoj teritoriji Amerike. U tome smo postigli veliki uspeh i postali i u ovom segementu konkurentna kompanija za transport robe.

Kada je reč o transportu robe na teritoriji Amerike, u poslednje dve godine najveći broj zahteva smo imali za Čikago odnosnu državu Ilinois a na drugom mestu po broju zahteva je savezna država Masačusets. U najvećoj meri, roba je transportovana do glavnog grada Bostona.

Zbog efikasnog i brzog transporta robe, organizovali smo prevoz robe našim voznim sredstvima do robnih avio terminala. Nakon toga, naš tim ljudi je organizovao prevoz od dolaznih terminala do krajnje adrese u Bostonu.

Za naš stručni tim nije bila prepreka ni vrsta robe koja se transportuje do gradova u Masačusetsu. Naš stručni tim zaslužan je za odabir najbrže i najekonomičniju rute transporta, kao i za kvalitetnu organizaciju puta, pakovanje robe u adekvatnu ambalažu, utovar robe kao i demontažu ukoliko je neophodno.

Zbog efikasnog, ekonomičnog i bezbednog transporta robe ostvarili smo saradnju sa mnogim operaterima na međunarodnom nivou. Ponosni smo na saradnju sa lučkim operaterima poznatih svetskih luka. Ovaj vid saradnje znatno je pojednostavio proceduru transporta robe i unapredio kvalitet naše usluge.

Za nas je imperativ informisanje o svim međunarodnim dozvolama koje su neophodne za transport do Masačusetsa. Takođe, upoznati smo sa celokupnom carinskom procedurom i carinskim troškovima za izvoz odnosno uvoz na relaciji Srbija-Amerika. Za svu robu koju transportujemo nudimo osiguranje robe kao dodatni vid zaštite u slučaju štete tokom transporta.

Klijenti su koristili i našu uslugu skladištenja robe na određeno vreme. Za sve vaše zahteve i upite za transport robe do Masačusetsa, naš stručni tim vam stoji na raspolaganju svih sedam dana u nedelji. Budite i vi deo naše liste zadovoljnih klijenata.