Transport robe do Vajominga

Za našu kompaniju General Logistic bio je pravi izazov transport robe do Amerike uz konkurentne cene i poštovanje rokova. Tokom dosadaašnjeg poslovanja, trudili smo se da svoje usluge ponudimo pravnim i fizičkim licima iz Srbije i regiona kao i klijentima iz Amerike. Udaljenost ove zemlje i njena pozicija na severnom delu SAD za nas nije bila prepreka već zadatak koji smo na efikasan način ispunili.

Transport robe do Vajominga smo izvršili u najvećoj meri za fizička lica a na drugom mestu za pravna lica iz Srbije i inostranstva. Pored nameštaja i drugog pokućstva, do Vajominga smo transportovali poslovnu arhivu za potrebe privrednika, robu za potrebe međunarodnih simpozijuma, mašine, vangabaritne tereta i druge proizvode.

Za transport robe do Amerike, odnosno Vajominga, organizovali smo multimodalni vid prevoza. Kako bi se roba na što efikasniji način dopremila do države Vajoming, angažovani su operateri u više vidova saobraćaja. Pre svega, roba je od adrese klijenata transportovana drumom, a u zavisnosti od roka isporuke, težine i gabarita tereta se odlučuje da li će robe ili preko aviona ili vodenog transporta.

Usled bliske saradnje sa avio operaterima, možemo da se pohvalimo brzom i kvalitetnijom uslugom transporta robe. Pored avio operatera, imamo i saradnju sa vodećim lukama u regionu, preko kojih se može transportovati roba na drugi kontinent, odnosno na veće razdaljine.

Za transport robe do saveznih država Amerike, među kojima je i Vajoming, klijenti su gotovo uvek koristili našu uslugu skladištenja robe. Skladištenje robe se vrši na više lokacija u Srbiji. Na taj način se vrši velika ušteda prema klijentu, ukoliko ne mora do skladišta da dolazi do Beograda.

Klijentima nudimo bezbedan utovar robe i u te svrhe posedujemo svu neophodnu mehanizaciju i opremu kao i ljudstvo. Takođe, zbog unapređenja bezbednosti robe, klijentima nudimo i različite vrste zaštite koje su usklađene sa vrstom robe koja se transportuje.

Naš stručni tim je veoma dobro upoznat sa carinskom procedurom za transport robe do savezne države Vajoming, kao i do drugih saveznih dražava SAD. Upoznati smo sa carinskim troškovima i redovno informišemo klijente u pogledu ovih informacija. Za Vas možemo da izvršimo prikupljanje kompletne carinske dokumentacije o robi koja se izvozi / uvozi…

Nadamo se da ćete nam i vi ukazati poverenje. Stručni tim vašeg kargo partenera General Logistic vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.