Transport robe do Vermonta

Iako savezna država Vermont spada u red najmanjih po broju stanovnika u okviru SAD, naša kompanija General Logistic je samo u poslednjih godinu dana imala približno 15 zahteva klijenata za transport robe do ove zemlje. Uvidevši sve veći broj zahteva klijenata za transportom robe do savezne države Vermont, trudili smo se da našu uslugu unapredimo i učinimo je što konkurentnijom i u tome beležimo samo uspeh.

Do sada smo u najvećoj meri do Vermonta prevozili lične stvari za potrebe fizičkih lica, umetničke predmete i antikvitete, mašine različitih vrsta, prehrambene proizvode i druge proizvode. Za transport robe do Vajominga imali smo u najvećoj meri zahteve pravnih lica iz inostranstva. U okviru savezne države Vermont, robu smo transportovali do Berlingtona i Montpilijera.

Do Vermonta je transport robe je organizovan uz angažovanje više vidova saobraćaja, odnosno kao multimodalni vid prevoza. U tom smislu angažovani su operateri drumskog i avio saobraćaja kao i vodenog saobraćaja. Roba je od adrese klijenata transportovana našim voznim sredstvima, kao i vozilima naših partenera iz logistike sa teritorije Amerike. Nakon toga, najčešće su angažovani avio robni operateri.

Ponosni smo na blisku saradnju sa avio operaterima, što je u velikoj meri doprinelo unapređenju kvaliteta usluge transporta robe do Verminta.

Za transport robe do svih saveznih država Amerike, klijenti su koristili i našu uslugu skladištenja robe na ugovoreno vreme. Klijentima nudimo skladišta različite kvadrature sa video nadzorom od 24h. Sva naša skladišta su adekvatno opremljena za čuvanje robe različite vrste.

U cilju unapređenja bezbednosti, nudimo bezbedan utovar robe i dodatnu zaštitu prilikom transporta, kao i pkaovanje robe u odgovarajuće ambalaže. Za svu robu nudimo osiguranje osiguravajućih kuća da biste bili bezbedni od potencijalne štete nastale tokom transporta robe.

Naš stručni tim je veoma dobro upoznat sa carinskom procedurom za transport robe do savezne države Vermont, kao i do drugih saveznih dražava SAD. Upoznati smo sa carinskim troškovima i redovno informišemo klijente u pogledu ovih informacija.

Za sve vaše zahteve u pogledu transporta robe do savezne države Vermont, stručni tim vašeg kargo partenera General Logistic vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.