Transport robe do Virdžinije

Sa ponosom možemo reći da smo u dosadašnjem poslovanju uspešno obavili transport robe do Virdžinija i do svih saveznih država SAD. Uspeh naše kompanije i u ovom delu sveta je zaista važan za naše poslovanje.

Porast međunarodne trgovine kao i broj Srba koji borave i rade u Americi je bio podstrek za nas da ponudimo konkurentnu i kvalitetnu uslugu transporta robe. Zato se na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze fizička i pravna lica iz zemlje i inostranstva. Uspeli smo da omogućimo bezbedan, ekonomičan i efikasan način transporta različite vrste robe poput pokućstva, poslovne dokumentacije, kućnih ljubimaca, prehrambenih proizvoda i drugo.

Kada je reč o saveznoj državi Virdžiniji, robu smo najčešće transportovali do njenih gradova Ričmond, Norfok i Virdžinija Bič.

Za transport robe do ove zemlje, organizuje se specijalni multimodalni transport robe odnosno kombinovani transport robe u kojem se angažuje više operatera za drumski transport robe, vodeni transport robe odnosno kontejnerski transport robe i avio transport robe. Za kvalitet naše usluge u velikoj meri presudna je bliska saradnja sa operaterima sa teritorije Amerike i uopšte na svetskom nivou iz svih vidova saobraćaja. Na ovaj način, procedura dopremanja i transporta robe je pojednostavljena.

Naši klijenti na raspolaganju imaju i uslugu skladištenja robe bilo kojih gabarita i dimenzija. Skladištenje robe se može obavljati na kraći ili duži period u zavisnosti od potrebe klijenta.

Pored skladištenja robe, nudimo i dodatnu zaštitu robe pri utovaru i u toku transporta. Za zaštitu robe se koriste specijalna pakovanja i ambalaže. Dodatnu zaštitu robe možete ostvariti i osiguranjem robe.

Naš stručni tim je veoma dobro upoznat sa carinskom procedurom za transport robe do savezne države Virdžinije, kao i do drugih saveznih dražava na celoj teritoriji SAD. Upoznati smo sa carinskim troškovima i redovno informišemo klijente u pogledu ovih informacija.

Za sve vaše upite i zahteve, stručni tim vašeg kargo partenera General Logistic, vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.