Transport robe do Viskonsina

Viskonsin je jedna od pedeset saveznih država SAD koja se nalazi u centralnom delu ove zemlje. I ova država se nalazi na našoj mapi destinacija do koje smo uspešno transportovali robu klijenata. Za našu kompaniju General Logistic poseban izazov je bio transport robe do svih saveznih država ove zemlje pri čemu je njihova udaljenost za nas bila motiv a ne prereka. Ponosni smo što smo zahteve klijenata i u pogledu transporta robe do Viskonsina sa uspehom ispunili.

Za potrebe pravnih i fizičkih lica iz naše zemlje i inostranstva, robu smo na veoma uspešan i ekonomičan način transportovali do savezene države Viskonsin. U najvećoj meri, roba je transportovana do glavnog grada Medisona.

Transport robe do Viskonsina se obavlja kombinovanjem više vidova transporta. U zavisnosti od robe koja se šalje, njenih gabarita i težine kao i roka isporuke, odlučujemo se za drumski transport robe i vodeni transport robe ili avio transport robe.

Viskonsin je bila krajnja destinacija za transport sledeće vrste robe: nameštaja, prehrambenih proizvoda, čaja, mašina različite vrste, auto delova, poslovnog imetka mnogih pravnih lica i još mnogo toga.

Dok se roba ne utovari, pre samog polaska možete iskoristite naše skladište za skladištenje stvari na kraći ili duži period u zavisnosti od datuma polaska, odnosno datuma utovara.

U vrhu liste naših prioriteta je i bezbednost robe koju transportujemo. Da bi roba bila bezbedna u samom transportu i utovaru, nudimo Vam zaštitu robe kroz vrstu pakovanja, odnosno ambalaže koja štiti robu od štete ili bilo kakve druge havarije. Pored zaštite robe u vidu ambalaže, nudimo Vam i osiguranje robe kod osiguravajućih kuća da bi transport prošao sa što manje stresa.

Naš stručni tim je veoma dobro upoznat sa carinskom procedurom i za Vas pribavljamo kompletnu carinsku dokumentaciju i završavamo carinske formalnosti.

Naša kompanija je svedok velikog porasta upita za transport na relaciji Srbija – Amerika. Naš tim se trudi da klijentima ponudi efikasnu, ekonomičnu i najbržu moguću uslugu transporta robe.

Nadamo se da ćete nam i vi ukazati poverenje. Stručni tim vašeg kargo partenera General Logistic vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.