Transport robe obavljamo na celoj teritoriji Azije

Azijsko tržište je jedno od najnaprednijih. Promet robe je na godišnjem nivou meri se u milionskim ciframa. Mnogi srpski privrednici su uspeli da svoje poslovanje ostvare i sa azijskim zemljama. Zakođe, mnoga pravna lica iz ovih zemalja su svoje proizvode ponudili i na srpskom tržištu. Kompanija General Logistic Bgd je mnogim pravnim licima bila partner u pogledu transporta robe iz azijskih zemlja.

Profesionalni vozači su već uveliko upoznati sa transportnom mrežom azijskih zemalja, što doprinosi da našim klijentima sugerišu najbržu rutu transporta robe. Za transport robe do Azije angažovan je u pojedinim slučajevima direktan vid saobraćaja i to drumski.

U najvećem broju slučajeva, za transport robe do Azije, organizuje se multimodalni vid transporta. U tom smislu, uključeni su operateri više vidova saobraćaja poput železničkog, avio i drumskog. Saradnja sa operaterima je u velikoj meri unapredila naš kvalitet usluge u doprinela da naša usluga bude konkurentna na tržištu.

TRANSPORT ROBE AZIJA – DODATNE USLUGE

Poverenje su nam do sada najviše ukazala domaća i strana pravna lica. Lista robe koju smo transportovali je raznolika. Do sada smo prevozili prehrambene proizvode, voće i povrće (sveže i smrznuto), metalne proizvode, tekstilne proizvode.

Upoznati smo sa svim carinskim procedurama i troškovima u pogledu transporta do azijskih zemalja i obratno. Sve te informacije dostavljamo klijentima balgovremeno, kako bi bili informisani i pre samog transporta.

Za svu robu koju transportujemo, klijentima nudimo osiguranje robe.

Sve vaše zahteve i upite u pogledu transporta robe do Azije, možete nam uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Naš tim ljudi vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.