Transport robe na celoj teritoriji Evrope

Transport robe EvropaPorast izvoza robe srpskih privrednika ka Evropi je u velikom porastu u prethodnim godinama. Sa ponosom možemo da kažemo da je vaš Kargo Partner General Logistic svedok te činjenice, imajući u vidu da se na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze upravo privrednici čija je roba transportovana do evropskih zemalja. Za nas nije bila prepreka vrsta robe koja se transportuje, kao ni gabariti robe. Do sada smo prevozili prehrambene proizvode, nameštaj domaće proizvodnje, specijalne terete, rasuti teret, metalne proizvode i drugo. U korist efikasnog transporta robe do Evrope, često smo koristili više vidova transporta. Najčešće su kombinovani drumski transport i železnički transport a po potrebi uključen je i avio transport robe. Saradnja je ostvarena sa mnogim operaterima na evropskom nivou kako bi se roba transportovala do krajnje adrese bezbedno i u najkraćem mogućem roku. Uspeh je ostvaren u saradnji sa mnogim lučkim operaterima evropskih i svetskih luka što je samo našu uslugu učinilo kvalitetnijom.

Transport robe Evropa – dodatne usluge

Dosadašnje iskustvo u transportu robe od Srbije do Evrope i obratno je samo potvrda naše dobre upućenosti u transportnu mrežu evropskih zemalja. U tom smislu, našim klijentima predlažemo najkraću i najefikasniju rutu transporta robe. Nakon definisanja rute, ugovaramo zajedno sa našim klijentima celokupnu organizaciju transporta robe. Deo naše usluge je i pakovanje robe u adekvatne ambalaže. Česte su potrebe klijenata za demontiranjem na primer nameštaja pre samog transporta, kao i kasnije montiranje na krajnoj adresi. Naš tim ljudi je spreman da vam pomogne u pogledu pakovanja ali i u pogledu demontiranja/montiranja i samog naravno utovara. Nudimo vam svu neophodnu opremu za utovar odnosno istovar robe.Takođe, za transport robe ka Evropi su potrebne i određene dozvole, koje blagovremeno nabavljamo. Za svu robu klijenata nudimo osiguranje robe u slučaju potencijalne štete, nastale transportovanjem. U sklopu naše usluge je i skladištenje robe. Za te potrebe nudimo vam posebne magacine koji su adekvatno opremljeni za skladištenje različite vrste robe i imaju nadzor 24h.

U našem voznom parku nalazi se veliki izbor modernih voznih sredstava, poput kamiona i kombi vozila. Vozila su opremljena posebnim uređajima koji vam omogućuju da pratite kretanje vaše robe do krajnje adrese. Transport robe izvršavaju isključivo profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom u pogledu prevoza svih vrsta robe i koji poseduju znanje stranog jezika.

Pored transporta robe pravnim licima, na našoj listi zadovoljnih korisnika se nalaze i mnoga fizička lica. Količina robe koju smo za njih prevozili je obično manja, pa smo u tom slučaju organizovali takozvani zbirni transport robe sa drugim srodnim robama, pri čemu nije potrebno zakupljivanje celokupnog kamiona, već se troškovi najma usklađuju sa količinom vaše robe.

Zahteve i upite nam možete uputiti svih sedam dana u nedelji a naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana.