Transport robe do Moldavije

Kompanija General Logistic je uspešno ispunila zahteve klijenata za transportom robe do Moldavije. Na listi zadovoljnih klijenata nalaze se mnoga pravna lica, kao i fizička.

Udaljenost ove zemlje za nas nije bila prepreka. Trudili smo se da odaberemo adekvatan vid saobraćaja i uz dobru organizaciju transporta ispunimo sve zahteve klijenata.

Za naš stručni tim nije bila prepreka ni vrsta robe koja se transportuje do svih gradova u Moldaviji poput Kišinjeva, Tiraspolja i Bendera. Naši profesionalni vozači su sada već dobro upoznati sa transportnom mrežom ove zemlje i u prilici su da klijentima sugerišu najbržu i najekonomičniju rutu transporta. Nudimo vam kvalitetnu organizaciju puta, pakovanje robe u adekvatnu ambalažu, utovar/istovar kao i demontažu ukoliko je potrebno.

Pored direktnog vida transporta, često smo zbog efikasnijeg transporta robe do Moldavije organizovali multimodalni saobraćaj. U tom smislu, najčešće su angažovani drumski i robni avio saobraćaj. Uspešnu saradnju smo uspostavili sa mnogim operaterima na međunarodnom nivou. To je u velikoj meri unapredilo kvalitet naše usluge.

Naš stručni tim se ažurno informiše o svim međunarodnim dozvolama koje su neophodne za transport do Moldavije. Takođe, upoznati smo sa celokupnom carinskom procedurom i carinskim troškovima za izvoz odnosno uvoz na relaciji Srbija-Moldavija. Za svu robu koju transportujemo nudimo osiguranje kao i naknadu u slučaju štete tokom transporta.

Na našoj listi klijenata nalaze se mnoga pravna lica iz Moldavije i Srbije, čiju smo robu uspešno prevezli do Moldavije i obratno. Takođe, veliki broj fizičkih lica nam je ukazao poverenje. Za njihove potrebe najčešće smo transportovali nameštaj, umetničke vrednosti, kućne ljubimce i drugo.

Robu koju smo najčešće transportovali na relaciji Moldavija-Srbija su mašine, proizvodi od metala, tekstil i drugo. Često smo imali zahteve klijenata u pogledu skladištenja robe na određeno vreme.

Za sve vaše zahteve i upite, naš stručni tim vam stoji na raspolaganju svih sedam dana u nedelji. Budite i vi deo naše liste zadovoljnih klijenata. Možete nas kontaktirati na office@transport-robe.com.