Transport robe do Ukrajne

Kompanija General Logistic Bgd uspešno transportuje robu do Ukrajine. Udaljenost ove zemlje za nas nije bila prepreka. Trudili smo se da odaberemo adekvatan vid saobraćaja i uz dobru organizaciju transporta ispunimo sve zahtreve klijenata.

Za naš stručni tim nije bila prepreka ni vrsta robe koja se transportuje do svih ukrajinskih gradova poput Kijeva, Odese, Donjecka i drugih. Naši profesionalni vozači su sada već dobro upoznati sa transportnom mrežom ove zemlje i u prilici su da klijentima sugerišu najbržu i najekonomičniju rutu transporta do Ukrajine.

Pored direktnog vida transporta, odnosno angažovanja jednog vida saobraćaja, često smo zbog efikasnijeg transporta robe do Ukrajine organizovali multimodalni saobraćaj. U tom smislu, najčešće su angažovani drumski i robni avio saobraćaj. Uspešnu saradnju smo uspostavili sa mnogim operaterima na međunarodnom nivou. To je u velikoj meri unapredilo kvalitet naše usluge.

Naš stručni tim se ažurno informiše o svim međunarodnim dozvolama koje su neophodne za transport do Ukrajine. Takođe, upoznati smo sa celokupnom carinskom procedurom i carinskim troškovima za izvoz odnosno uvoz na relaciji Srbija-Ukrajina. Za svu robu koju transportujemo nudimo osiguranje kao i naknadu u slučaju štete tokom transporta.

Na našoj listi klijenata nalaze se mnoga pravna lica iz Ukrajine i Srbije, čiju smo robu uspešno prevezli do Ukrajine i obratno. Takođe, veliki broj fizičkih lica nam je ukazao poverenje. Za njihove potrebe najčešće smo transportovali nameštaj, umetničke vrednosti, kućne ljubimce i drugo.

Robu koju smo najčešće transportovali na relaciji Ukrajina-Srbija su voćne sadnice, mašine, proizvodi od gvožđa, tekstil i drugo. Često smo imali zahteve klijenata u pogledu skladištenja robe na određeno vreme.

Sve vaše zahteve i upite možete poslati na email office@transport-robe.com a naš stručni tim vam stoji na raspolaganju svih sedam dana u nedelji. Budite i vi deo naše liste zadovoljnih klijenata.