Transport robe do Azerbejdžana

Kompanija General Logistic Bgd uspešno obavlja transport robe do svih evropskih zemalja. Zemlja do koje smo uspešno transportovali robu je i Azerbejdžan. Udaljenost ove evroazijske zemlje za nas nije bila prepreka već izazov i motivacija. Poznato je da je Azrebejdžan jedna od retkih zemalja u koju Srbija više izvozi robe nego što uvozi. Svedok toga je i naša kompanija.

Do Azerbejdžana smo uspešno transportovali prehrambene proizvode za pravna lica iz Srbije. Vrsta ove robe zahteva posebna vozila što za nas takođe nije bila prepreka. Organizujemo moderna vozila različite kubikaže za transport različite vrste robe.

Pored pravnih lica koja su nam ukazala poverenje za transport robe do Azrebejdžana, na našoj listi zadovoljnih klijenata nalazi se i fizička za čije potrebe smo najčešće transportovali nameštaj i drugo pokućstvo.

Kako bi organizacija transporta bila adekvatna, najčešće smo do Azerbejdžana organizovali multimodalni vid transporta robe. Na taj način, angažovali smo operatere više vidova saobraćaja i to drumski i robni avio saobraćaj. Takođe, postoji izvestan broj zahteva klijenata čiju smo robu transportovali angažovanjem jednog vida saobraćaja i to najčešće drumski vid. Uspostavili smo saradnju sa operaterima na evropskom nivou, što je u velikoj meri doprinelo unapređenju kvaliteta naše usluge.

Za transport robe na međunarodnom nivou, potrebne su izvesne dozvole. Naš stručan tim ljudi je upoznat sa svim tim procedurama i blagovremena prikuplja sva neophodna dokumenta. Takođe, ažurni smo u pogledu informisanja o carinskoj proceduru i carinskim troškovima za transport robe do Azerbejdžana.

Našim klijentima nudimo adekvatnu organizaciju transporta, odabir adekvatne rute koja je najbrža i najekonomičnija, pakovanje robe u posebne ambalaže, utovar i istovar robe. Za utovar/istovar robe posedujemo svu neophodnu opremu i mehanizaciju.

Za sva vaša pitanja i zahteve u pogledu transporta robe do Azerbejdžana možete nas kontaktirati na email office@transport-robe.com. Kompanija General Logistic Bgd i njen stručni tim vam stoji na raspolaganju tokom cele godine.