Transport robe do Belgije

Kompanija General Logistic Bgd je ostvarila blisku saradnju sa mnogim srpskim privrednicima, čiju je robu bilo neophodno u najkraćem mogućem roku transportovati do Belgije. Ponosni smo što je stručni tim naše kompanije ispunio sva očekivanja klijenata u tom pogledu. Takođe, na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se i fizička lica čiji smo nameštaj, umetničke vrednosti, antikvitete i drugo pokućstvo, efikasno transportovali do svih gradova u Belgiji, poput Brisela, Antverpena, Genta, Briža i drugih.

Za nas nije prepreka vrsta robe koja se transportuje. Do sada je obavljen transport sledeće robe do Belgije: hemijski i farmaceutski proizvodi, mašine, oprema za saobraćaj, proizvodi od plastike i gume i drugo.

Kako bi se transport robe obavio na što efikasniji način, ostvarili smo saradnju sa operaterima iz različitih vidova saobraćaja na međunarodnom nivou. Posebno blisku saradnju imamo sa lučkim operaterima luke Antverpen. Luka Antverpen tokom prethodnih godina beleži veliki rast u prometu robe.

Kada je reč o organizaciji transporta robe do Belgije, najčešće smo organizovali multimodalni vid saobraćaja, pri čemu su uključeni drumski, avio i vodni saobraćaj.

Organizujemo profesionalne vozače koji veoma dobro poznaju transportnu mrežu na evropskom nivou. Zato su u prilici da klijentima predlože najbržu i najekonomičniju rutu za transport robe do belgijskih gradova i luke Antverpen. Takođe, nudimo pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao demontažu odnosno montažu robe. Za utovar i istovar robe organizujemo svu neophodnu mehanizaciju i opremu.

Organizujemo moderno opremljena vozna sredstva za transport robe do svih belgijskih gradova. Upoznati smo sa svim potrebnim dozvolama za transport robe do Belgije o čemu redovno informišemo naše klijente.

Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima koje propisuju institucije ove zemlje.

Za transport robe angažujemo isključivo profesionalne vozače koji poseduju iskustvo u pogledu prevoza svih vrsta robe i znanje stranog jezika.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Kompanija General Logistic Bgd Vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.