Transport robe do Belorusije

Kompaniju General Logistic Bgd se pokazala kao efikasan partner u pogledu transporta robe do Belorusije. Udaljenost ove zemlje za nas nije bila prepreka već smo sve zahteve klijenata ispunili u potpunosti. Do sada smo prevozili različite vrste robe. Između ostalog, bezbedno i u najkraćem mogućem roku smo prevezli traktore, motorna vozila, slavine, mašine, proizvode od gvožđa i još mnogo toga. Pored mnogih pravnih lica iz Srbije i Belorusije, na našoj listi se nalaze i mnoga fizička lica. Za njihove potrebe smo najčešće prevozili nameštaj, antikvitete i umetnmičke vrednosti do gradova u Belorusiji poput Minska i Gomelja.

Postoji više načina da se roba uspešno preveze do Belorusije. Pored direktnog vida i angažovanja jednog operatera, najčešće smo organizovali multimodalni vid transporta robe. U te svrhe, angažovali smo operatere više vidova saobraćaja i to drumski i robni avio saobraćaj. Takođe, postoji izvestan broj zahteva klijenata čiju smo robu transportovali angažovanjem jednog vida saobraćaja i to najčešće drumski vid. Uspostavili smo saradnju sa operaterima i agentima logistike iz Belorusije, što je u velikoj meri doprinelo unapređenju kvaliteta naše usluge.

Za transport robe na međunarodnom nivou, potrebne su određene dozvole. Naš stručan tim ljudi je upoznat sa svim tim procedurama i blagovremeno prikuplja sva neophodna dokumenta. Takođe, informisni smo u pogledu carinske procedure i carinskih troškova za transport robe do Belorusije.

Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se mnoga pravna lica iz Srbije i Belorusije. Takođe, ispunili smo zahteve mnogih fizičkih lica u pogledu selidbe nameštaja i drugog pokućstva do gradova Belorusije.

Naša usluga transporta robe podrazumeva adekvatnu organizaciju transporta, odabir adekvatne rute transporta, pakovanje robe u posebne ambalaže, utovar i istovar robe. Za utovar/istovar robe organizujemo svu neophodnu opremu i mehanizaciju.

Za sva vaša pitanja i zahteve u pogledu transporta robe do Belorusije, možete nas kontaktirati na email office@transport-robe.com. Vaš kargo partner General Logistic Bgd Vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.