Transport robe do Bosne i Hercegovine

Porast izvoza robe srpskih privrednika u regionu, zabeležen je u prethodnim godinama. Sa ponosom možemo da kažemo da je kompanija General Logistic Bgd svedok te činjenice, imajući u vidu da se na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze upravo privrednici čija je roba transportovana do svih zemalja u regionu, među kojima se ističe Bosna i Hercegovina.

Različite vrste robe smo do sada efikasno prevezli do svih gradova u Bosni i Hercegovini poput, Sarajeva, Banja Luke, Tuzle, Doboja, Bihaća, Bosanskog Broda, Dervente i drugih. Veoma dobro smo upoznati sa transportnom mrežom između Srbije i Bosne i Hercegovine, što u velikoj meri čini našu uslugu kvalitetnijom.

Za nas nije bila prepreka vrsta robe koja se transportuje. Do sada smo prevozili prehrambene proizvode, nameštaj domaće proizvodnje, specijalne terete, rasuti teret, metalne proizvode i drugo.

Kako bi što efikasnije obavili transport robe do ove zemlje, često smo smatrali korisnije angažovanje drugih vidova saobraćaja. Najčešće su kombinovani drumski i železnički.

Višegodišnje iskustvo u transportu robe od Srbije do Bosne i Hercegovine i obratno je samo potvrda naše dobre informisanosti o najboljim deonicama. U tom smislu, našim klijentima predlažemo najkraću i najefikasniju rutu transporta robe. Deo naše usluge je i pakovanje robe u adekvatne ambalaže. Takođe, nudimo vam i demontiranje nameštaja pre samog transporta, kao i kasnije montiranje na krajnoj adresi. Naš tim profesionalnih ljudi je spreman da vam pomogne u pogledu pakovanja ali i u pogledu demontiranja/montiranja i samog naravno utovara. Nudimo vam svu neophodnu opremu i mehanizaciju za utovar odnosno istovar robe.Takođe, za transport robe u regionu su potrebne i određene dozvole, koje blagovremeno nabavljamo za naše klijente.

Za svu robu klijenata nudimo osiguranje u slučaju potencijalne štete nastale transportovanjem.

Organizujemo veliki izbor modernih voznih sredstava, poput kamiona i kombi vozila.

Na našoj listi zadovoljnih korisnika se nalaze i mnoga fizička lica čiju smo robu bezbedno i u najkraćem mogućem roku transportovali do gradova u Bosni i Hercegovini.

Zahteve i upite nam možete uputiti svih sedam dana u nedelji na email office@transport-robe.com a naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana.