Transport robe do Bugarske

Vaš Kargo Partner General Logistic Bgd je partner u pogledu transporta robe mnogih srpskih privrednika, koji su robu izvozili u Bugarsku. Na listi srpskih proizvoda koje smo transportovali do bugarskih gradova su prehrambeni proizvodi, suncokret, metalni proizvodi poput različitih proizvoda od gvožđa i mnogi drugi. Na listi naših zadovoljnih klijenata su i mnoga fizička lica koja su u većini slučajeva imali zahtev za transportom nameštaja i drugog pokućstva, umetnina, antikviteta i slično.

Imajući u vidu da je u prethodnim godinama ostvaren porast u izvoza između Bugarske i Srbije, bili smo u prilici da svoje usluge ponudimo mnogim pravnim licima i u tome beležimo samo uspeh.U okviru naše usluge transporta robe, nudimo pre svega kvalitetnu organizaciju samog transporta robe, što između ostalog podrazumeva utvrđivanje najbrže i najekonomičnije rute do Bugarske. Takođe, kako bi se transport obavio na bezbedan način, nudimo vam adekvatno pakovanje robe u odgovarajuće ambalaže, demontiranje/montiranje, utovar i istovar robe na krajnjoj adresi. Naš tim ljudi će vam pomoći u pogledu pakovanja robe, utovara i ukoliko je nophodna demontaža same robe, što je najčešći slučaj kada je o nameštaju reč. Nudimo vam svu neophodnu opremu za utovar odnosno istovar robe. Za transport robe do Bugarske prikupljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole.

Za nas je imperativ efikasnost u pogledu usluge transporta robe. Imajući to u vidu, ostvarili smo saradnju sa velikim brojem operatera iz avio saobraćaja, železničkog, drumskog, vodnog i pomorskog.

Bezbednost robe je za nas takođe veoma važna. Stoga, našim klijentima nudimo osiguranje za svu robu koju transportujemo do Bugarskih gradova poput Sofije, Varne, Burgasa, Plovdiva, Banskog, Boroveca i mnogih drugih.
Pored korišćenja jednog vida saobraćaja, nekada je efikasniji multimodalni prevoz robe i uključenje više vidova saobraćaja. U tom smislu, ostvarili smo saradnju sa mnogim agentima logistike u Bugarskoj. Što u velikoj meri doprinosi da robu prevezemo na brz i efikasan način.

Organizaujemo moderna opremljena vozila za transport robe različite vrste. Za transport robe uključeni su isključivo profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom koji poseduju znanje i iskustvo u pogledu prevoza svih vrsta robe i poznavanja stranog jezika.

Vaše zahteve i upite nam možete uputiti svih sedam dana u nedelji na email office@transport-robe.com. Naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana.