Transport robe do Češke

General Logistic Bgd sa uspehom izvrašava sve zahteve klijenata u pogledu transporta robe do Češke. Na našoj listi zadovoljnih korisnika, nalaze se mnoga pravna i fizička lica iz Srbije i Češke. Najviše zahteva smo imali od strane pravnih lica, poput ambasada, konzulata, restorana, kulturnih ustanova i drugih.

Porast robne razmene je doprineo povećanju broja zahteva za transport robe do svih gradova u Češkoj, poput Praga, Brna i Plzenja.

Do Češke smo u najvećoj meri prevozili proizvode od gume, šećer, proizvode od bakra i još mnogo toga. Takođe, u velikoj meri smo transportovali pokućstvo do teritorije Češke i obratno. Ne tako mali broj pravnih lica nam je ukazao poverenje u pogledu selidbe poslovnih prostora, poslovne arhive, sefova, bankomata i drugo.

Iskustvo naših profesionalnih vozača je omogućilo da budu veoma dobro upoznati sa transportnom mrežom ove zemlje. Određen broj zahteva klijenata smo ispunili angažovanjem jednog vida saobraćaja i to najčešće drumskog. Takođe, u nekim slučajevima smo organizovali multimodalni saobraćaj uz angažovanje najčešće avio i drumskog saobraćaja. Bliska saradnja sa operaterima različitih vidova saobraćaja i agentima logistike u Češkoj je omogućila da robu transportujemo na brz i ekonomičan način.

Našim klijentima nudimo kompletnu organizaciju transporta robe od Srbije do Češke i obratno. To podrazumeva sugerisanje najboljeg vida saobraćaja, najekonomičnije rute za transport robe do čeških gradova i njihove okoline. Takođe, nudimo pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao demontažu odnosno montažu robe.

Organizujemo moderno opremljena vozna sredstva za transport robe do svih čeških gradova. Upoznati smo sa svim potrebnim dozvolama za transport robe na međunarodnom nivou o čemu redovno informišemo naše klijente.
Za svu robu klijentima nudimo dodatno osiguranje. Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima koje propisuju institucije ove zemlje.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Vaš kargo partner General Logistic vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.