Transport robe do Estonije

Iako Srbija ne beleži po poslednjim statistikama tako veliki obim robne razmene sa Estonijom, kompanija General Logistic Bgd uspešno ispunjava zahteve klijenata u pogledu transporta robe do ove zemlje. Najveći broj zahteva klijenata smo ispunili u pogledu transporta robe do Talina i njegove okoline. Na listi robe koju smo uspešno transportovali su mali kućni aparati, mašine različite vrtse, riba, pribor za ribolov, tekstil i drugo.

Udaljenost ove zemlje nije bila prepreka za nas već izazov. Kako bismo što efikasnije ispunile sve zahteve klijenata, ostvarili smo blisku saradnju sa operaterima iz različitih vidova saobraćaja iz Estonije.

Profesionalni vozači poseduju iskustvo u transportu do Estonije i upoznati su vrlo dobro sa transportnom mrežom ove zemlje. To doprinosi odabiru adekvatne i ekonomične ruta transporta robe.

Najčešće smo do Estonije organizovali multimodalni vid transporta robe. Na taj način, angažovali smo operatere više vidova saobraćaja i to najčešće drumski i robni avio saobraćaj. Takođe, postoji izvestan broj zahteva klijenata čiju smo robu transportovali angažovanjem jednog vida saobraćaja i to najčešće drumski vid. U tim situacijama smo klijentima nudili naša vozila.

Za transport robe na međunarodnom nivou, potrebne su izvesne dozvole. Naš stručan tim ljudi je upoznat sa svim tim procedurama i blagovremena prikuplja sva neophodna dokumenta za transport robe do Estonije. Takođe, ažurni smo u pogledu informisanja o carinskoj proceduru i carinskim troškovima za transport robe.

Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se mnoga pravna lica iz Srbije i inostranstva. Takođe, ispunili smo zahteve mnogih fizičkih lica u pogledu selidbe nameštaja, antikviteta, arhive i drugo.

Našim klijentima nudimo adekvatnu organizaciju transporta, odabir najbrže rute prevoza, pakovanje robe u posebne ambalaže, utovar i istovar robe. Za utovar/istovar robe organizujemo svu neophodnu opremu i mehanizaciju. Takođe, za pokovanje robe posedujemo svu neophodnu ambalažu.

Za sva vaša pitanja i zahteve u pogledu transporta robe do Estonije možete nas kontaktirati na email office@transport-robe.com. Vaš kargo partner General Logistic Bgd Vam stoji na raspolaganju tokom cele godine.