Transport robe do Finske

Finska je dugogodišnji privredni partner Srbije. Iako do sada nije ostvaren veliki obim transporta robe sa ovom zemljom, kompanija General Logistic Bgd je ostvarila uspešnu saradnju sa pravnim licima iz Srbije i Finske. Robu različite vrste smo efikasno prevozili do svih gradova u Finskoj poput Helsinkija, Tampere i drugih.

Zbog udaljenosti ove zemlje od Srbije, najčešće smo organizovali multimodalni vid prevoza. U tom smislu, u najvećoj meri angažovani su avio i drumski saobraćaj. Pored toga, nekada je efikasnije bilo organizovati direktan vid prevoza jednim vidom saobraćaja i to najčešće avio prevozom. Ponosni smo na blisku saradnju sa robnim avio operatrima, što je u velikoj meri doprinelo unapređenju kvaliteta naše usluge. Takođe, uspešno sarađujemo sa mnogim operaterima iz Finske.Na našoj listi zadovoljnih korisnika, nalaze se mnoga pravna i fizička lica iz Srbije i Finske. Za potrebe fizičkih lica u velikoj meri smo transportovali nameštaj i drugo pokućstvo, kućne ljubimce, tekstilne proizvode do teritorije Finske i obratno. Za nas nije bila prepreka vrsta robe koja se transportuje.

Našim klijentima nudimo kompletnu organizaciju transporta robe na relaciji Srbija-Finska. To podrazumeva sugerisanje najboljeg vida saobraćaja, najbrže i najekonomičnije rute za transport robe do finskih gradova i njihove okoline.

Takođe, nudimo pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao demontažu odnosno montažu robe ukoliko je neophodna. Deo naše usluge jeste i skladištenje robe na ugovoreno vreme.

Organizujemo moderno opremljena vozna sredstva za transport robe do svih Finskih gradova. Upoznati smo sa svim potrebnim dozvolama za transport robe na međunarodnom nivou o čemu redovno informišemo naše klijente.

Za svu robu klijentima nudimo dodatno osiguranje. Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima koje propisuju institucije ove zemlje.

Sve vaše zahteve nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Vaš kargo pratner General Logistics Bgd Vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.