Transport robe do Gruzije

Na listi zemalja do kojih smo organizovali transport robe se nalazi se i Gruzija. Udaljenost ove zemlje za nas nije bila prereka. Nakon zahteva klijenata za transportom robe do Gruzije, trudili smo se da budemo što efikasniji i ponudimo kvalitetnu uslugu. U posledenje dve godine imali smo 12 zahteva za transportom robe do ove zemlje. U najvećoj meri, poverenje su nam ukazala fizička lica.

Do Gruzije smo transportovali pokućstvo, mašine, vozila i proizvode od gume.

Kako bi se transport robe obavio na što efikasniji način, ostvarili smo saradnju sa operaterima iz različitih vidova saobraćaja na međunarodnom nivou. To je doprinelo da naša usluga bude kvalitetnija i prepoznatljiva.

Kada je reč o organizaciji transporta robe do Gruzije, najčešće smo organizovali multimodalni vid saobraćaja, pri čemu su najčešće bili angažovani drumski i avio saobraćaj.

Deo naše usluge je i pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao i demontaža, odnosno montažu robe. Za utovar i istovar robe organizujemo svu neophodnu mehanizaciju i opremu.

Ukoliko dolazni avio terminali nisu krajnja odrednica, naš tim ljudi efikasno organizuje prevoz robe do krajnje adrese u Gruziji. U velikoj meri nam je u tome pomogla saradnja sa operaterima na međunarodnom nivou. Imajući u vidu da roba koja se prevozila do Gruzije nije u većoj količini, najčešće smo organizovali takozvani zbirni prevoz robe.

Za svu robu klijentima nudimo dodatno osiguranje robe. Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima koje propisuju institucije ove zemlje.

Za transport robe angažujemo isključivo profesionalne vozače sa dugogodišnjim iskustvom, koji poseduju iskustvo u pogledu prevoza svih vrsta robe i znanje stranog jezika.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Vaš kargo partner General Logistics Bgd Vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.