Transport robe do Holandije

Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalazi se veliki broj pravnih i fizičkih lica, čiju smo robu uspešno transportovali od Srbije do Holandije i obratno. Kompanije General Logistic Bgd i njen tim profesionalnih ljudi, trudili su se da ispune sve zahteve klijenata. Za nas nije bila prepreka udaljenost ove zemlje od Srbije, niti vrsta robe koja se transportuje.

Kako bi se transport robe obavio na što efikasniji način, ostvarili smo saradnju sa operaterima iz različitih vidova saobraćaja na međunarodnom nivou. Posebno smo ostvarili blisku saradnju sa lučkim operaterima luke Roterdam.

Roterdam predstavlja najvažniji transportni čvor u Holandiji. Roterdam je najveća luka u Evropi i sedma u svetu. Prema određenim statistikama o poslovanju, posredstvom ove luke se na godišnjem nivou ostvari oko 300 miliona tona prometa robe.

Do sada smo, na relaciji Holandija-Srbija, najviše prevozili ceveće, povrće i voće (sveže i zamrznuto), mašine različitih vrsta, plastične proizvode i materije, odeću i drugo.

Kada je reč o organizaciji transporta robe do Holandije, najčešće smo organizovali multimodalni vid saobraćaja, pri čemu su uključeni drumski, avio i vodni saobraćaj.

Profesionalni vozači veoma dobro poznaju transportnu mrežu na evropskom nivou. Zato su u prilici da klijentima predlože najbržu i najekonomičniju rutu za transport robe do holandskih gradova i luka. Takođe, nudimo pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao demontažu odnosno montažu robe. Za utovar i istovar robe organizujemo svu neophodnu mehanizaciju i opremu.

Organizujemo moderno opremljena vozna sredstva za transport robe do svih holandskih gradova poput Amsterdama, Roterdama, Haga, Utrehta i drugih. Upoznati smo sa svim potrebnim dozvolama za transport robe do Holandije o čemu redovno informišemo naše klijente.

Za svu robu klijentima nudimo dodatno osiguranje robe. Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima koje propisuju institucije ove zemlje.

Za transport robe angažujemo isključivo profesionalne vozače sa dugogodišnjim iskustvom, koji poseduju znanje stranog jezika.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Kompanija General Logistic Bgd Vam je na usluzi tokom cele godine.