Transport robe do Hrvatske

Kompanija General Logistic Bgd potvrđuje uspeh u pogledu transporta robe na međunarodnom planu. Na listi naših zadovoljnih klijenata nalaze se mnoga pravna lica čiju smo robu efikasno transportovali do Hrvatske.

Dugogodišnje iskustvo nam je pomoglo da unapredimo svoje usluge prevoza robe do svih hrvatskih gradova poput Zagreba, Splita, Rijeke, Opatije, Pule, Šibenika, Vinkovca i drugih. Veoma dobro smo upoznati sa transportnom mrežom Hrvatske, što nam olakšava samu organiozaciju transporta robe.Naša saradnja sa operaterima logistike iz Hrvatske je veoma bliska, što nam omogućava da pružimo kvalitetnu i efikasnu uslugu transporta robe. Saradnja sa lučkim operaterima, kao i sa avio operaterima za robni saobraćaj je samo osnažila našu uslugu u pogledu transporta robe.

Naša usluga transporta robe podrazumeva kvalitetnu organizaciju transporta, što uključuje utvrđivanje najekonomičnije a pri tome i najbrže rute. Takođe, svojim klijentima nudimo utovar i pakovanje robe u adekvatnu ambalažu, demontažu odnosno montažu, kao i istovar na krajnjoj adresi. Organizujemo svu neophodnu mehanizaciju za utovar svih vrsta robe…

Za međunarodni transport robe, neophodne su i posebne dozvole, koje blagovremeno pribavljamo za sve naše klijente. Blagovremeno informišemo naše klijente u pogledu carinskih troškova koje propisuju institucije Hrvatske.

Organizujemo moderno opremljena vozila pripremljena za transport na međunarodnom nivou. Dostupni su vam kamioni različite kubikaže kojima upravljaju isključivo profesionalni vozači. Organizujemo svu neophodnu mehanizaciju, kao i vozna sredstva za prevoz različitih vrsta robe poput nameštaja, drugog pokućstva, umetničkih vrednosti, sefova banaka, opasnih materija, proizvoda različitih vrsta, specijalnih tereta, rasutog tereta i drugo.

Bezbednost robe je za nas takođe prioritet zato i nudimo našim klijentima dodatno osiguranje za svu robu koju transportujemo.

Postoji više načina da se vaša roba preveze do krajnje adrese u Hrvatskoj. Nekada je potrebno uključiti jedan vid saobraćaja, dok je u nekim slučajevima efikasnije organizovati multimodalni prevoz robe i uključiti više vidova saobraćaja.

Vaš Kargo Partner General Logistic Bgd Vam stoji na raspolaganju za sve vaše zahteve i pitanja koje nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Naše usluge su vam dostupne tokom cele godine.