Transport robe do Irske

Udaljenost Irske od Srbije nije bila prereka da ispunimo zahteve pojedinih klijenata u pogledu transporta robe.

Na našoj listi zadovoljnih korisnika, nalaze se pravna i fizička lica iz Srbije i Irske. U najvećoj meri prevozili smo do Dablina i njegove okoline pokućstvo, poslovnu arhivu, robu različite vrste i drugo.

Iskustvo našeg stručnog tima je bilo presudno da se odabere najbolji vid transporta do Irske. Najčešće smo u tom smislu organizovali direktan vid transporta, odnosno angažovanjem jednog vida saobraćaja. U ovom slučaju isključivo avio saobraćaj. Takođe, naš deo zadatka je da robu efikasno transportujemo od dolaznih avio terminala do krajnje adrese u Dablinu. Cilj naših ljudi je da klijentima pronađu najbržu rutu transporta i ponude najekonomičniju uslugu. Bliska saradnja sa operaterima robnog avio saobraćaja i agentima logistike iz Irske je omogućila da robu transportujemo na brz i ekonomičan način.

Našim klijentima nudimo kompletnu organizaciju transporta robe od Srbije do Irske i obratno. To podrazumeva sugerisanje najboljeg vida saobraćaja, najbrže i najekonomičnije rute za transport robe do Irske. Takođe, nudimo pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao demontažu odnosno montažu robe.

Za svu robu klijentima nudimo dodatno osiguranje robe. Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima i carinskim procedurama, koje propisuju institucije ove zemlje.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Vaš kargo partner General Logistics vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.