Transport robe do Jermenije

Naša kompanija General Logistic Bgd je prethodne godine imala prilike da transportuje robu i do Jermenije. Ipak, posebno smo ponosni šo smo ispunili u potpunosti sve zahteve klijenata. Udaljenost ove zemlje nije za nas je bio izazov. Uspeh koji smo ostvarili je samo učinio našu uslugu transporta konkurentnijom i kvlaitetnijom.

Do Jermenije smo prevozili metalne i bakarne proizvode, nameštaj i drugo pokućstvo. U tom pogledu poverenje su nam ukazali privrednici i fizička lica iz Srbije i Jermenije.

Naš profesionalnio tim ljudi se trudio da pronađe najekonomičniju i najbržu rutu transporta robe do Jermenije.
Za transport robe do ove zemlje, najčešće smo organizovali direktan vid prevoza i to avio prevoz. Bliska saradnja sa avio operaterima je znatno ojačala našu uslugu i učinila je kvalitetnijom. Samim tim i procedura na robnim avio terminalima je znatno pojednostavljena.

Našim klijentima nudimo kompletnu organizaciju transporta robe na relaciji Srbija-Jermenija. To podrazumeva sugerisanje najbrže i najekonomičnije rute za transport robe, zatim pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao demontažu odnosno montažu robe ukoliko je neophodna. Za utovar i istovar robe organizujemo svu neophodnu mehanizaciju i opremu.

Upoznati smo sa svim potrebnim dozvolama za transport robe na međunarodnom nivou o čemu redovno informišemo naše klijente. Za svu robu klijentima nudimo dodatno osiguranje robe. Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima i carinskim procedurama koje su neophodne za međunarodni transport robe.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Vaš kargo pratner General Logistics vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.