Transport robe do Kipra

Naša kompanija General Logistic Bgdje prethodne godine imala prilike da transpoortuje robu i do Kipra. Ponosni smo što smo ispunili u potpunosti sve zahteve klijenata u pogledu transporta robe do ove zemlje. Udaljensot ove zemlje nije za nas bila prereka već izazov.

Do Kipra smo prevozili povrće, metalne proizvode, odeću, nameštaj i drugo pokućstvo. U tom pogledu poverenje su nam ukazali privrednici i fizička lica iz Srbije is a Kipra.

Kako je Kipar članica Evropske Unije, u spoljnotrgovinskoj razmeni Srbije sa tom zemljom na snazi su pogodnosti preferencijalne trgovine, tačnije pretežno bescarinski izvoz. To je u velikoj meri omogućili pojednostavljenje carinske procedure i troškova. Naš stručan tim je uvek informisan o svim pogodnostima po pitanju spoljonotrgovinskih odnosa.

Za transport robe do Kipra, najčešće smo organizovali direktan vid prevoza i to avio prevoz. Bliska saradnja sa avio operaterima je znatno ojačala našu uslugu i učinila je kvalitetnijom. Samim tim i procedura na robnim avio terminalima je znatno pojednostavljena. Takođe, našim klijentima smo nudili i organizaciju transporta robe od dolaznih avio terminal do krajnje adrese.

Našim klijentima nudimo kompletnu organizaciju transporta robe na relaciji Srbija-Kipar. To podrazumeva sugerisanje najbrže rute za transport robe, zatim pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao demontažu odnosno montažu robe ukoliko je neophodna. Za utovar i istovar robe organizujemo svu neophodnu mehanizaciju i opremu.

Upoznati smo sa svim potrebnim dozvolama za transport robe na međunarodnom nivou o čemu redovno informišemo naše klijente. Za svu robu klijentima nudimo naknadu u slučaju štete tokom transporta, kao i osiguranje.
Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Vaš kargo pratner General Logistics vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.