Transport robe do Lihtenštajna

Kompanija General Logistic BGD se pokazala kao efikasan partner u pogledu transporta robe do Lihtenštajna. Iako transport robe do ove zemlje spada u raritet, mi se možemo pohvaliti uspehu i u tom pogledu.

Za transport robe do ove zemlje imali smo svega nekoliko zazhteva pravnih i fizičkih lica iz Srbije. Smatrramo da u tome beležimo dobar kvalitet usluge što će nam u budućnosti doneti još mnogo klijenata.

U najvećoj meri, do Lihenštajna smo prevozili nameštaj, poslovnu arhivu, mašine različite vrste i putničke automobile. Krajnja destinacija do koje smo prevozili robu bili su najčešće Vaduc i Šan.

Roba gotovo svih klijenata koji su nam ukazali poverenje nije bila većeg obima. Iz tog razloga, najčešće smo do Lihtenšatjan organizovali zbirni vid saobraćaja. To podrazumeva da smo njihovu robu prevozili zajedno sa srodnom vrstom robe. Time klijenti nisu bili u obavezi da plate celokupan najam vozila koje transportuje njihovu robu, već je cena najma bila usklađena s akoličinom njihove robe.

Udaljenost ove zemlje za nas nije bila prepreka već smo sve zahteve klijenata ispunili u potpunosti. Vozači vrlo dobro poznaju transportnu mrežu, što doprinosi odabiru ekonomične i najbrže rute transporta robe.

Pored direktnog vida i angažovanja jednog operatera, najčešće smo organizovali multimodalni vid transporta robe do Lihtenšatjan. U te svrhe, angažovali smo operatere više vidova saobraćaja i to najčešće drumski i robni avio saobraćaj. Takođe, postoji izvestan broj zahteva klijenata čiju smo robu transportovali angažovanjem jednog vida saobraćaja i to najčešće drumski vid. Uspostavili smo saradnju sa operaterima i agentima logistike iz Lihtenštajna, što je u velikoj meri doprinelo unapređenju kvaliteta naše usluge.

Za transport robe na međunarodnom nivou, potrebne su određene dozvole. Naš stručan tim ljudi je upoznat sa svim tim procedurama i blagovremeno prikuplja sva neophodna dokumenta. Takođe, informisni smo u pogledu carinske procedure i carinskih troškova za transport robe do Lihtenštajna.

Naša usluga transporta robe podrazumeva adekvatnu organizaciju transporta, odabir adekvatne rute transporta, pakovanje robe u posebne ambalaže, utovar i istovar robe. Za utovar/istovar robe organizujemo svu neophodnu opremu i mehanizaciju.

Za sva vaša pitanja i zahteve u pogledu transporta robe do Lihtenštajna možete nam poslati na email office@transport-robe.com. Vaš kargo partner General Logistic BGD Vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.