Transport robe do Luksemburga

Kompanija General Logistic Bgd je u prethodnoj godini ispunila zahteve nekoliko klijenata za transport robe do Luksemburga. Ponosni smo što smo ispunili zahteve klijenata u pogledu transporta robe do ove zemlje.

U najvećoj meri, do Luksemburga smo prevozili nameštaj,umetničke vrednosti, kućne ljubimce, poslovnu arhivu, mašine različite vrste i drugo. Krajnja destinacija do koje smo prevozili robu je najčešće bio glavni grad Luksemburg.

Roba klijenata koji smo transportovali do Luksemburga nije bila većeg obima. Iz tog razloga, najčešće smo do organizovali zbirni vid saobraćaja. To podrazumeva da smo njihovu robu prevozili zajedno sa srodnom vrstom robe, što je doprinelo da cena najma vozila bude usklađena s akoličinom njihove robe.

Udaljenost ove zemlje za nas nije bila prepreka već smo sve zahteve klijenata ispunili u potpunosti. Naši profesionalni vozači poseduju iskustvo u transportu na evropskom i međunarodnom nivou. Vrlo dobro poznaju transportnu mrežu, što doprinosi odabiru ekonomične i najbrže rute transporta robe.

Pored direktnog vida i angažovanja jednog operatera, najčešće smo organizovali multimodalni vid transporta robe do Luksemburga. U te svrhe, angažovali smo operatere više vidova saobraćaja i to najčešće drumski i robni avio saobraćaj.

Takođe, postoji izvestan broj zahteva klijenata čiju smo robu transportovali angažovanjem jednog vida saobraćaja i to najčešće drumski vid. Uspostavili smo saradnju sa operaterima i agentima logistike iz Luksemburga, što je u velikoj meri doprinelo unapređenju kvaliteta naše usluge.

Za transport robe na međunarodnom nivou, potrebne su određene dozvole. Naš stručan tim ljudi je upoznat sa svim tim procedurama i blagovremeno prikuplja sva neophodna dokumenta. Takođe, informisni smo u pogledu carinske procedure i carinskih troškova za transport robe do Luksemburga.

Naša usluga transporta robe podrazumeva adekvatnu organizaciju transporta, odabir adekvatne rute transporta, pakovanje robe u posebne ambalaže, utovar i istovar robe. Za utovar/istovar robe posedujemo svu neophodnu opremu i mehanizaciju.

Za sva vaša pitanja i zahteve u pogledu transporta robe do Luksmburga možete nas kontaktirati na email office@transport-robe.com. Vaš kargo partner General Logistic Bgd Vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, u bilo koje doba dana.