Transport robe do Madjarske

Najveći broj naših klijenata su bili proizvođači srpskih prehrambenih proizvoda koji su potraživali transport do vodećih gradova Mađarske. Takođe, organizovali smo transport i drugih proizvoda srpskih privrednika, kao i nameštaj i drugo pokućstvo do mađarskih gradova.Beležimo i uspešnu saradnju sa kulturnim institucijama čije smo umetnine i antikvitete prevozili do Mađarske. Na našoj listi referenci se pored pravnih lica nalaze i fizička lica, zadovoljna u pogledu naše usluge transporta nameštaja, antikviteta, pokućstva i druge vrste robe.

Veliki broj zadovoljnih klijenata je samo potvrda kavliteta naše usluge. Upoznati smo veoma dobro sa saobraćajnom mrežom ka Mađarskoj što je u mnogome pojednostavilo transport robe do Budimpešte, Segedina, Pečuja, Vesprema i mnogih drugih mađarskih gradova. Takođe, sa razvojem železničke infrastrukture između Mađarske i Srbije, često smo organizovali i multimodlani prevoz robe do vodećih mađarskih gradova.

Naša kompanija General Logistic Bgd poseduje tim stručnih i profesionalnih ljudi u svom poslu, koji vam u pogledu organizacije transporta prvenstveno predlažu najkraću i najefikasniju rutu transporta robe. Nakon toga, zajedno sa klijentima se ugovara celokupna organizaciju transporta robe. Posebno ističemo da je deo naše usluge i pakovanje robe u adekvatne ambalaže, demontiranje na primer nameštaja pre samog transporta, kao i kasnije montiranje na krajnoj adresi i utovar odnosno istovar robe. Organizujemo svu neophodnu opremu za utovar odnosno istovar robe.

Takođe, za naše klijente prikupljamo sve potrebne dozvole za međunarodni transport. Odlično smo upoznati sa carinskom procedurom i blagovremeno informišemo klijente o svim carinskim troškovima. Za svu robu nudimo osiguranje u slučaju potrencijalne štete nastale transportovanjem.

Zahteve i upite nam možete uputiti svih sedam dana u nedelji na email office@transport-robe.com a naše usluge su vam dostupne u bilo koje doba dana.