Transport robe do Monaka

Naša kompanija General Logistic uspešno organizuje transport robe do Monaka.

Ipak naš stručni tim ljudi se trudio da ponudi najekonomičniju i najkvalitetniju uslugu transporta robe. Deo našeg tima su profesionalni vozači koji vrlo dobro poznaju evropsku transportnu mrežu. U skladu sa svojim iskustvom, klijentima sugerišu najbržu i najefikasniju rutu transporta.

Za transport robe do Monaka, najčešće smo organizovali direktan vid prevoza i to drumski.
Do Monaka smo u najvećoj meri prevozili nameštaj, poslovnu arhivu, voće i povrće, umetničke vrednosti i antikvitete, kućne ljubimce i još mnogo toga.

Našim klijentima nudimo kompletnu organizaciju transporta robe na relaciji Srbija-Monako. To podrazumeva sugerisanje najbrže i najekonomičnije rute za transport robe do Monaka. Takođe, nudimo pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao demontažu odnosno montažu robe ukoliko je neophodna. Za utovar i istovar robe organizujemo svu neophodnu mehanizaciju.

Upoznati smo sa svim potrebnim dozvolama za transport robe na međunarodnom nivou o čemu redovno informišemo naše klijente. Za svu robu klijentima nudimo dodatno osiguranje robe. Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima koje propisuju institucije ove zemlje.

Na našoj listi zadovoljnih korisnika, nalaze se mnoga pravna i fizička lica iz Srbije i Monaka. Poverenje su nam do sada ukazale kulturne institucije, restorani, privredna društva i drugi.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Vaš kargo pratner General Logistics Bgd Vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.