Transport robe do Nemačke

Profesionalni tim kompanije General Logistic Bgd uspešno izvrašava sve zahteve klijenata u pogledu transporta robe do Nemačke. Na našoj listi zadovoljnih korisnika, nalaze se mnoga pravna i fizička lica iz Srbije i Nemačke.

Nemačka je bila i ostala jedan od vodećih partnera Srbije u svim sektorima privrede. Porast robne razmene je doprineo povećanju broja zahteva za transport robe do svih gradova u Nemačkoj, poput Berlina, Hamburga, Minhena, Kelna, Frankfurta i mnogih drugih.

Imajući u vidu kvalitet naše usluge u transportu robe, uspeli smo da ponudimo svoje usluge na tržištu i budemo konkurenti. Do Nemačke smo u najvećoj meri prevozili proizvode od metala, prehrambene proizvode, bezalkoholna pića, smrznuto voće (najviše maline) i još mnogo toga. Takođe, u velikoj meri smo transportovali nameštaj i drugo pokućstvo do teritorije Nemačke i obratno. Ne tako mali broj pravnih lica nam je ukazao poverenje u pogledu selidbe poslovnih prostora, nameštaja, poslovne arhive, sefova, bankomata i drugo.

Profesionalni vozači već dugi niz godina uspešno transportuju robu do Nemačke. Njihovo veliko iskustvo je omogućilo da budu veoma dobro upoznati sa transportnom mrežom ove zemlje. Određen broj zahteva klijenata smo ispunili posredstvom oragnizacije direktnog vida transporta, odnosno angažovanjem jednog vida saobraćaja i to najčešće drumskog. Takođe, u nekim slučajevima smo organizovali multimodalni saobraćaj uz angažovanje najčešće robnog avio i drumskog saobraćaja. Bliska saradnja sa operaterima različitih vidova saobraćaja i agentima logistike u Nemačkoj je omogućila da robu transportujemo na brz i ekonomičan način.

Našim klijentima nudimo kompletnu organizaciju transporta robe od Srbije do Nemačke i obratno. To podrazumeva sugerisanje najboljeg vida saobraćaja, najbrže i najekonomičnije rute za transport robe do nemačkih gradova i njihove okoline. Takođe, nudimo pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao demontažu odnosno montažu robe ukoliko je neophodna.

Za svu robu, klijentima nudimo dodatno osiguranje robe. Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima koje propisuju institucije ove zemlje.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Kompanija General Logistic Bgd Vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.