Norveška je poznata kao industrijaliozovana i visoko razvijena zemlja. Ona je najveći izvoznik ribe i drugih morskih proizvoda, mineralnih goriva i ulja. Takođe, ova zemlja je četvrta u svetu u izvozu nikla i proizvoda od ovog metala.

Našoj kompaniji General Logistic Bgd su do sada mnogi privrednici iz Srbije i Norveške ukazali poverenje. Za nas nije bila prepreka vrsta robe koja se transportuje. Cilj nam je bio da ispunimo sve zahteve klijenata I ponudimo najekonomičniju uslugu transporta.

Zbog udaljenosti ove zemlje od Srbije, najčešće smo organizovali multimodalni vid prevoza. U tom smislu, u najvećoj meri angažovani su avio i drumski saobraćaj. Pored toga, u pojedinim situacijama efikasnije je bilo organizovati direktan vid prevoza jednim vidom saobraćaja i to najčešće avio prevozom.

Imamo blisku saradnju sa robnim avio operatrima. To je u velikoj meri doprinelo unapređenju kvaliteta naše usluge. Takođe, uspešno sarađujemo sa mnogim operaterima iz Norveške, što omogućava da robu prevezemo bezbedno do krajnje adrese.

Na našoj listi zadovoljnih korisnika, nalaze se mnoga pravna i fizička lica iz Srbije i Norveške. Za potrebe fizičkih lica u velikoj meri smo transportovali nameštaj i drugo pokućstvo, umetničke vrednosti, antikvitete do teritorije Norveške i obratno.

Našim klijentima nudimo kompletnu organizaciju transporta robe na relaciji Srbija-Norveške. To podrazumeva sugerisanje najboljeg vida saobraćaja, najbrže i najekonomičnije rute za transport robe do norveških gradova poput Osla i Bergena i njihove okoline. Takođe, nudimo pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao demontažu odnosno montažu robe ukoliko je neophodna. Za utovar i istovar robe organizujemo svu neophodnu mehanizaciju.

Za svu robu klijentima nudimo dodatno osiguranje robe. Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima koje propisuju institucije ove zemlje.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Vaš kargo pratner General Logistics vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.