Transport robe do Portugalije

Kargo partner General Logistic Bgd nudi usluge transporta robe do Portugalije. Udaljenost ove zemlje za nas nije bila prereka. Kako bismo što efikasnije ispunile sve zahteve klijenata, ostvarili smo blisku saradnju sa operaterima iz različitih vidova saobraćaja iz portugalije.

Profesionalni vozači poseduju iskustvo u transportu do Portugalije. Upoznati su vrlo dobro sa transportnom mrežom ove zemlje, što doprinosi da se uvek odabere adekvatna i ekonomična ruta transporta robe.

Kako bi organizacija transporta bila dekvatna, najčešće smo do Portugalije organizovali multimodalni vid transporta robe. Na taj način, angažovali smo operatere više vidova saobraćaja i to najčešće drumski i robni avio saobraćaj. Takođe, postoji izvestan brohj zahteva klijenata čiju smo robu transportovali angažovanjem jednog vida saobraćaja i to najčešće drumski vid.

Za transport robe na međunarodnom nivou, potrebne su izvesne dozvole. Naš stručan tim ljudi je upoznat sa svim tim procedurama i blagovremena prikuplja sva neophodna dokumenta. Takođe, ažurni smo u pogledu informisanja o carinskoj proceduru i carinskim trođkovima za transport robe do Portugalije.

Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se mnoga pravna lica iz Srbije i inostranstva. Do sada smo najčešće na relaciji Srbija-Portugalija prevozili sledeće: odeću, prehrambene proizvode, različite vrste mašina, voće i povrće i još mnogo toga. Takođe, ispunili smo zahteve mnogih fizičkih lica u pogledu selidbe nameštaja i drugogo pokućstva do gradova u Portugaliji poput Lisabona, Porta i Braga.

Našim klijentima nudimo adekvatnu organizaciju transporta, odabir najbrže rute prevoza, pakovanje robe u posebne ambalaže, utovar i istovar robe. Za utovar/istovar robe organizujemo svu neophodnu opremu i mehanizaciju.

Za sva vaša pitanja i zahteve u pogledu transporta robe do Portugalije možete nam se obratiti na email office@transport-robe.com. Vaš kargo partner General Logistic vam stoji na raspolaganju tokom cele godine.