Transport robe do Rumunije

Poslednjih godina ostvaren je porast prometa robe između Rumunije i Srbije. Između ostalog izvezeni su u velikoj meri prehrambeni proizvodi, farmaceutski, poljoprivredni, keramički i drugi. Kompanija General Logistic Bgd je svedok ovog porasta imajući u vidu da su nam mnogi srpski privrednici ukazali poverenje.

Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se mnoga pravna lica čiju smo robu na brz i efikasan način transportovali do mnogih gradova u Rumuniji poput Bukurešta, Temišvara, Konstance, Arada, Bistrice i drugih. Kako bi robu prevezli što efikasnije i ispunili sve kriterijume naših klijenata, ostvarili smo blisku saradnju sa mnogim operaterima logistike iz Rumunije. To je u mnogome unapredilo naš kvalitet usluge.

Pored velikog poverenja pravnih lica, na našoj listi zadovoljnih klijenata su i mnoga fizička lica koja su u najčešće imali zahtev za transport nameštaja i pokućstva, umetnina, antikviteta i slično do Rumunije.

Naša usluga transporta uključuje adekvatnu organizaciju transporta, što pre svega podrazumeva utvrđivanje najbrže i najekonomičnije rute do Rumunije. Takođe, nudimo vam adekvatno pakovanje robe u odgovarajuće ambalaže, demontiranje/montiranje, utovar i istovar robe na krajnjoj adresi. Naš tim iskusnih ljudi će vam pomoći u pogledu pakovanja robe, utovara i ukoliko je nophodna demontaža odnosno montaže same robe. Nudimo vam svu neophodnu mehanizaciju za utovar odnosno istovar robe.

Kako bi što efikasnije ostvarili uslugu transporta robe, ostvarili smo saradnju sa velikim brojem operatera iz avio saobraćaja, železničkog, drumskog, vodnog i pomorskog. Takođe, blisko sarađujemo sa operaterima logistike iz Rumunije.
Za transport robe do Rumunije prikupljamo svu neophodnu dokumentaciju i dozvole.
Našim klijentima nudimo osiguranje za svu robu koju transportujemo do Rumunije i trudimo se da budemo uvek informisani o svim carinskim troškovima.

Pored korišćenja jednog vida saobraćaja, nekada je efikasniji multimodalni prevoz robe i uključenje više vidova saobraćaja. U tom smislu, ostvarili smo saradnju sa lučkim operaterima luke Konstanca, koja je najveća rumunska luka na Crnom moru.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Naše usluge su vam dostupne svih sedam dana u nedelji.