Transport robe do Rusije

Tokom prethodnih godina, Srbija beleži veliki porast u izvozu robe do Rusije. U najvećoj meri, vršio se transport voća (jabuke, kajsije, višnje, breskve), mesa i mesnih prerađevina, smrznutog voća, kukuruza i još mnogo toga.

Mnogi srpski privrednici su nam ukazali poverenje u pogledu transporta robe do Rusije. Za njihove potrebe efikasno smo obavljali prevoz različite vrste robe do svih gradova Rusije, poput Moskve, Sankt Peterburga, Volgograda i drugih.

Na našoj listi zadovoljnih korisnika, nalaze se mnoga pravna i fizička lica iz Srbije i Rusije. Broj zahteva klijenata u pogledu transporta robe do Rusije je sve veći iz dana u dan.

Imajući u vidu veliku udaljenost Rusije od Srbije, zbog efikasnog i brzog transporta najčešće smo organizovali multimodalni vid saobraćaja. Tada bi najčešće angažovali avio saobraćaj i drumski. Ponosni smo na veoma uspešnu saradnju sa operatreima iz Rusije. Takav vid saradnje je samo učinio našu uslugu kvalitetnijom.

Takođe, u velikoj meri smo transportovali nameštaj i drugo pokućstvo, umetničke vrednosti, antikvitete do teritorije Rusije i obratno za potrebe fizičkih lica.

Našim klijentima nudimo kompletnu organizaciju transporta robe na relaciji Srbija-Rusija. To podrazumeva sugerisanje najboljeg vida saobraćaja, najbrže i najekonomičnije rute za transport robe do ruskih gradova i njihove okoline. Takođe, nudimo pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao demontažu odnosno montažu robe ukoliko je neophodna. Za utovar i istovar robe organizujemo svu neophodnu mehanizaciju.

Za svu robu klijentima nudimo naknadu u slučaju štete tokom transporta, kao i osiguranje. Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima koje propisuju institucije ove zemlje.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Vaš kargo pratner General Logistics Bgd Vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.