Transport robe do San Marina

Kompaniju General Logistic može da se pohvali da pokriva celokupnu teritoriju Evrope u pogledu transporta robe. Na našoj listi zemalja do kojih smo uspešno transportovali robu nalazi se i San Marino. Na našoj listi zadovoljnih klijenata načlazi se srpski privrednik u obalsti tekstilne industrije, koji nam već godinu dana ukazuje poverenje. Takođe, za mnoga fizička lica smo do sada efikasno transportovali pokućstvo, kućne ljubimce, bicikle i vozna sredstva.

Kako bi organizacija transporta bila dekvatna, najčešće smo do San Marina organizovali multimodalni vid transporta robe. Na taj način, angažovali smo operatere više vidova saobraćaja i to drumski i robni avio saobraćaj. Takođe, postoji izvestan broj zahteva klijenata čiju smo robu transportovali angažovanjem jednog vida saobraćaja i to najčešće drumski vid.

Uspostavili smo saradnju sa operaterima na evropskom nivou, što je u velikoj meri doprinelo unapređenju kvaliteta naše usluge.

Za transport robe na međunarodnom nivou, potrebne su izvesne dozvole. Naš stručan tim ljudi je upoznat sa svim tim procedurama i blagovremena prikuplja sva neophodna dokumenta. Takođe, ažurni smo u pogledu informisanja o carinskoj proceduru i carinskim troškovima za transport robe do San Marina.

Našim klijentima nudimo adekvatnu organizaciju transporta, odabira adekvatne rute, pakovanje robe u posebne ambalaže, utovar i istovar robe. Za utovar/istovar robe organizujemo svu neophodnu opremu i mehanizaciju.

Za sva vaša pitanja i zahteve u pogledu transporta robe do San Marina, kompanija General Logistic i njen stručni tim vam stoji na raspolaganju tokom cele godine. Možete nas kontaktirati na email office@transport-robe.com.