Transport robe do Slovačke

Trudimo se da efikasno ispunimo sve zahteve klijenata u pogledu transporta robe do Slovačke. Na našoj listi zadovoljnih korisnika, nalaze se mnoga pravna i fizička lica.

Gradovi do kojih smo u najvećoj meri transportovali robu su svakako Bratislava ali i Košice, Žilina i Prešov.

Za nas nije bila prepreka vrsta robe koja se transportuje. Do sada smo prevezli putnička vozila, proizvode od gvožđa, limove, šećer i još mnogo toga. Takođe, u velikoj meri smo transportovali nameštaj i drugo pokućstvo do teritorije Slovačke i obratno. Ne tako mali broj pravnih lica nam je ukazao poverenje u pogledu selidbe poslovnih prostora, poslovne arhive, sefova, bankomata i drugo.

Iskustvo profesionalnih vozača je omogućilo da budu veoma dobro upoznati sa transportnom mrežom Slovačke. Određen broj zahteva klijenata smo ispunili putem direktnog transporta odnosno angažovanjem jednog vida saobraćaja i to najčešće drumskog. Takođe, u nekim slučajevima smo organizovali multimodalni saobraćaj uz angažovanje najčešće avio i drumskog saobraćaja. Bliska saradnja sa operaterima različitih vidova saobraćaja i agentima logistike u Slovačkoj je omogućila da robu transportujemo na brz i ekonomičan način.

Našim klijentima nudimo kompletnu organizaciju transporta robe od Srbije do Slovačke i obratno. To podrazumeva sugerisanje najboljeg vida saobraćaja, najbrže rute za transport robe do slovačkih gradova i njihove okoline. Takođe, nudimo pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao i demontažu odnosno montažu robe.

Za svu robu klijentima nudimo dodatno osiguranje robe. Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima koje propisuju institucije ove zemlje.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Vaš kargo partner General Logistic vam je na usluzi tokom cele godine.