Transport robe do Španije

Udaljenost Pirinejskog poluostrva i zemalja u ovom delu Evrope je samo bio podsticaj da ispunimo sve zahteve klijenat. Profesionalni vozači sada već imaju veliko iskustvo u transportu do Španije i Portugala. Vrlo dobro poznaju transportnu mrežu, što doprinosi da se odabere ekonomična i najbrža ruta transporta robe.

Kako bi organizacija transporta bila dekvatna, najčešće smo do Španije organizovali multimodalni vid transporta robe. Na taj način, angažovali smo operatree više vidova saobraćaja i to drumski i robni avio saobraćaj. Takođe, postoji izvestan brohj zahteva klijenata čiju smo robu transportovali angažovanjem jednog vida saobraćaja i to najčešće drumski vid. Uspostavili smo saradnju sa operaterima iz Španije, što je u velikoj meri doprinelo unapređenju kvaliteta naše usluge.

Za transport robe na međunarodnom nivou, potrebne su izvesne dozvole. Naš stručan tim ljudi je upoznat sa svim tim procedurama i blagovremena prikuplja sva neophodna dokumenta. Takođe, ažurni smo u pogledu informisanja o carinskoj proceduru i carinskim trođkovima za transport robe do Španije.

Na našoj listi zadovoljnihn klijenata nalaze se mnoga pravna lica iz Srbije i inostranstva. Do sada smo najčešće na relaciji Srbija-Španija prevozili sledeće:gume za automobile, proizvode od drveta, maline, smrznuto voće, auto delove, keramičke pločic, putničke automobile i drugo. Takođe, ispunili smo zahteve mnogih fizičkih lica u pogledu selidbe nameštaja i drugogo pokućstva do španskih gradova poput Barselone, Madrida, Valensije, Sevilje i drugih.

Našim klijentima nudimo adekvatnu organizaciju transporta, odabira adekvatne rute, pakovanje robe u posebne ambalaže, utovar i istovar robe. Za utovar/istovar robe organizujemo svu neophodnu opremu i mehanizaciju.

Za sva vaša pitanja i zahteve u pogledu transporta robe do Španije, kompanija General Logistic vam stoji na raspolaganju tokom cele godine. Možete nas kontaktirati na email office@transport-robe.com.