Transport robe do Švedske

Udaljenost skandinavskih zemalja za nas nije bila prereka. Nakon zahteva klijenata za transportom robe do Švedske, Danske i Norveške, trudili smo se da budemo što efikasniji i ponudimo kvalitetnu uslugu.

Sledeću vrstu robe smo u najvećoj meri transportovali do Švedske: nameštaj, proizvode od gume, pneumariku, male kućne aparate, proizvodi od aluminijuma i gvožđa, aparati za sterilizaciju i drugo.Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalazi se veliki broj pravnih i fizičkih lica, čiju smo robu uspešno transportovali od Srbije do Švedske i obratno.

Kako bi se transport robe obavio na što efikasniji način, ostvarili smo saradnju sa operaterima iz različitih vidova saobraćaja na međunarodnom nivou. To je doprinelo da naša usluga bude kvalitetnija i prepoznatljiva.

Kada je reč o organizaciji transporta robe do Švedske, najčešće smo organizovali multimodalni vid saobraćaja, pri čemu su uključeni drumski, avio i železnički vid saobraćaj.

Profesionalni vozači sada veoma dobro poznaju transportnu mrežu na evropskom nivou. Zato su u prilici da klijentima predlože najbržu i najekonomičniju rutu za transport robe do švedskih gradova poput Stokholma, Malmea i Geteborga. Deo naše usluge je i pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao i demontaža, odnosno montažu robe. Za utovar i istovar robe posedujemo svu neophodnu mehanizaciju i opremu.

Za transport robe angažujemo isključivo profesionalne vozače sa dugogodišnjim iskustvom, koji poseduju iskustvo u pogledu prevoza svih vrsta robe i znanje stranog jezika.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Vaš kargo partner General Logistics Bgd Vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.