Transport robe do Velike Britanije

Robna razmena Srbije i Velike Britanije je u posledenje dve godine znatno povećana. Prema statistikama Privredne Komore Srbije beleži se rast od 22% u odnosu na prethodnu godinu. Svedok toga je i naša kompanija General Logistic Bgd. Za nas je ove godine bila novina zahtev pojedinih pravnih lica za transport robe do Velike Britanije ali ne i prereka. Cilj nam je bio da efikasno ispunimo sve zahteve klijenata i robu transportujemo na brz i bezbedan način. Robu koju smo u najvećoj meri prevozili do Velike Britanije je pneumatika, metalni proizvodi, nameštaj, arhiva, umetničke vrednosti i drugo.

Kako bi se transport robe obavio na što efikasniji način organizovali smo u ovom slučaju multimodalni vid transporta. U tom smislu, najčešće smo našim voznim sredstvima dopremali robu do robnih terminala avio prevoznika. Ponekad smo angažovali i železničke operatere za transport robe do Beograda a zatim voznim sredstvima transportovali do aviuo terminala. Angažovanje železničkih operatera je doprinelo da naša usluga bude još povoljnija. Nakon prispeća robe do terminala u Britaniji, roba je transportovana do karjnje adrese u Britaniji. Najveći broj zahteva za transportom robe odnosio se na London. Uspešno smo ispunili zahteve pojedinih pravnih lica čiju smo robu transportovali do Birmingema.

Na našoj listi zadovoljnih korisnika, nalaze se mnoga pravna i fizička lica iz Srbije i Velike Britanije. Za potrebe fizičkih lica u velikoj meri smo transportovali nameštaj i drugo pokućstvo, umetničke vrednosti, antikvitete do teritorije Britanije i obratno. Za nas nije bila prepreka vrsta robe koja se transportuje.

Našim klijentima nudimo kompletnu organizaciju transporta robe na relaciji Srbija-Velika Britanija. To podrazumeva sugerisanje najboljeg vida saobraćaja, najbrže i najekonomičnije rute za transport robe do britanskih gradova i njihove okoline. Takođe, nudimo pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar/istovar robe, kao demontažu odnosno montažu robe ukoliko je neophodna. Za utovar i istovar robe organizujemo svu neophodnu mehanizaciju.

Upoznati smo sa svim potrebnim dozvolama za transport robe na međunarodnom nivou o čemu redovno informišemo naše klijente. Za svu robu klijentima nudimo naknadu u slučaju štete tokom transporta, kao i osiguranje. Redovno se informišemo o svim carinskim troškovima koje propisuju institucije ove zemlje.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Vaš kargo pratner General Logistics Bgd Vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.